Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" ar sezonas rekordu sakauj "Ķekavas Bulldogs"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" ar sezonas rekordu sakauj "Ķekavas Bulldogs"
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā šosezon pārlienošāko uzvaru guvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar savā laukumā ar 13:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Rezultatīvākā ar 6 (3+3) punktiem bija Edīte Bankava.

"Ķekavas Bulldogs" un Kocēnu "Rubene" nedēļas laikā nūjas krustoja jau otro reizi, tikai šoreiz tas notika Kocēnu sporta namā. 12.minūtē laukuma saimnieces atradās vadībā ar 2:1, bet pēc pirmā perioda jau ar 5:2. Kā izrādījās cīņas turpinājumā, atlikušajās 40 minūtēs vārtus guva tikai kocēnietes, kurām pēc otrās trešdaļas bija piecu golu handikaps (7:2), bet visā spēlē tika svinēta šosezon pārliecinošākā uzvara ar 13:2. Kocēnu "Rubene" ar 11 spēlēs izcīnītiem 30 punktiem vēl drošāk nostiprinājās turnīra tabulas 1.vietā.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Tatjana Varša, kuras kontā 4 (1+3) punkti. Rezultatīvākas par viņu Edīte Bankava ar 6 (3+3) punktiem un Baiba Juruša ar 5 (3+2) punktiem. Pa 4 (2+2) punktiem guva Liene Adamane un Zeltīte Bankava. Par labāko starp ķekavietēm atzina Ingu Ameteri, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

"Rubene" - "Ķekavas Bulldogs" 13:2 (5:2, 2:0, 6:0)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...