Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubene" savā laukumā sakauj "Ķekavu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" savā laukumā sakauj "Ķekavu"
Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Šovakar notika viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle - "Rubene" Kocēnu sporta namā uzņēma "Ķekavu". Pārliecinošu uzvaru ar 8:2 svinēja kocēnietes, kuru rindās ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Paula Egle.

Kocēnu sporta namā pirmās uzgavilēja laukuma saimnieces, jo 11. minūtē precīzi meta Elīna Sirmā (1:0). 15. minūtē rezultāts kļuva 2:0, jo ar golu izcēlās arī Marta Drille. Otrās trešdaļas pirmajās sekundēs ķekavietes atjaunoja intrigu -1:2, ar vārtu guvumu izcēlās Kristiāna Elizabete Krūmiņa. Tomēr attīstīt savu panākumu "Ķekavai" neizdevās, jo līdz otrajam pārtraukumam Kocēnu komanda izvirzījās vadībā ar 6:1. Pēdējā periodā mājinieces guva vēl divus vārtus, kamēr viešņas spēja atbildēt ar tikai Annijas Dārtas Dankfeldes realizētu soda metienu. Kocēnu "Rubene" guva panākumu ar 8:2.

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Paula Egle, 2 (1+1) punkti Danutei Tinkusei, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Asnāte Pēlmane, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Par labāko Ķekavas komandā atzina Jolantu Poni, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubenei" turnīra tabulā ir seši punkti un 2. vieta, bet FK "Ķekava" pagaidām vēl bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...