Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Rīgas "NND/RJTC" spēles otrajā pusē salauž cēsnieču pretestību

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Rīgas "NND/RJTC" spēles otrajā pusē salauž cēsnieču pretestību
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

ELVI florbola līgā sievietēm otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas šovakar savā laukumā ar 9:5 pieveica Cēsu vienību "Lekrings", izšķirošo pārsvaru gūstot vien spēles otrajā pusē. Četrus vārtus uzvarētāju labā guva Anna Mūrniece.

Rīgā notikušās spēles rezultātu 3. minūtē atklāja cēsniece Džeina Eglīte – 1:0. 4.minūtē Anna Mūrniece atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Arī pēc pirmā perioda rezultātu tablo liecināja par neizšķirtu – 3:3. 25. minūtē pēc Dārtas Malkavas un Eglītes vārtu guvumiem vadībā ar 5:3 izvirzījās Cēsu komanda. Līdz otrajam pārtraukumam Loreta Nemiro un Mūrniece atjaunoja neizšķirtu – 5:5. Pēdējā trešdaļā Rīgas komanda guva četrus bezatbildes vārtus un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 9:5.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Allana Kolosova, kura 35minūtēs atvairīja visus 12 pretinieču metienus. Rezultatīvākā viņas komandā ar četriem vārtu guvumiem bija Anna Mūrniece, četras rezultatīvas piespēles izdarīja Elīna Dīce, bet pa trim rezultativitātes punktiem Loretai Nemiro un Martai Rekei. 2 (1+1) punktus sakrāja Karīna Saidova. Par labāko starp cēsniecēm atzina Džeinu Eglīti, kurai 4 (3+1) punkti, 2 (1+1) punkti Elenas Klaviniusas kontā. Pēc šīs uzvaras "NND/RJTC" ar 22 punktiem joprojām turnīra tabulas 2. vietā, bet "Lekrings" ar sešiem punktiem ieņem 3. vietu.

Izmantotie resursi:
floorball,lv