Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Bankava saglābj "Rubenei" divus punktus mačā pret FK "NND"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Bankava saglābj "Rubenei" divus punktus mačā pret FK "NND"
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm – FK "NND" Rīgas Olimpiskajā sporta centrā uzņēma čempioni – Kocēnu "Rubeni". Kocēnietēm tikai trīs sekundes pirms pamatlaika beigām izdevās izvairīties no zaudējuma, kā arī svinēt uzvaru pagarinājumā ar 4:3. Izšķirošies vārti Edītes Bankavas kontā.

Spēles rezultātu pēc Evitas Rudzītes precīza metiena jau 4.minūtē atklāja "Rubene" (1:0), taču vadībā kocēnietes šajā mačā atradās mazāk nekā trīs minūtes – 6.minūtes izskaņā ar golu FK "NND" labā atbildēja Līga Andersone (1:1). Otrajā trešdaļā vairāk uzbruka viešņas, taču vienīgais vārtu guvums bija laukuma saimnieču kontā – Māra Stapkēviča vadībā ar 2:1 izvirzīja rīdzinieces. Pēdējā perioda sākumā Diāna Zeipe panāca jau 3:1 "NND" labā. Deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām kocēniete Edīte Bankava ar precīzu metienu atgrieza intrigu – 2:3.

Pamatlaika beigas tuvojās ļoti strauji, taču trīs (!) sekundes pirms finālsvilpes pulksteni izdevās apturēt "Rubenei", kas tobrīd savu vārtsardzi bija nomainījusi pret laukuma spēlētāju – pēc Lienes Adamanes piespēles ārkārtīgi svarīgus vārtus guva Edīte Bankava, panākot izlīdzinājumu un pagarinājumu – 3:3. Arī pagarinājumā izcēlās tieši Bankava, kurai šoreiz asistēja Laura Gaugere – 19 sekundes pirms tā beigām viņas metiens atnesa Kocēnu komandai laimīgu uzvaru ar 4:3 un divus punktus turnīra tabulā.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Edīte Bankava, kurai šajā mačā 4 (3+1) punkti. Ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Liene Adamane. Par labāko FK "NND" kmomandā atzina Ievu Priedi, kura šajā mačā punktus gan neguva. Pēc šīs uzvaras "Rubenei" turnīra tabulā 13 punktu un 2.vieta, bet FK "NND" par diviem punktiem mazāk un 3.vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...