Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Vicelīdere "NND/RJTC" viesos uzvar "Ķekavu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vicelīdere "NND/RJTC" viesos uzvar "Ķekavu"
"NND/RJTC". Foto: FK NND

Viena spēle šodien notika ELVI florbola līgā sievietēm – turnīra tabulas vicelīdere "NND/RJTC" (Rīga), viesojoties pie pastarītes FK "Ķekava", svinēja pārliecinošu uzvaru ar 9:3. Ar "hat-trick" uzvarētāju rindās izcēlās Beāte Žavnere.

Rīgas "NND/RJTC" šodien viesojās pie FK "Ķekava", kam šosezon vienu reizi bija zaudējusi. Rīdzinieces jau no paša spēles sākuma uzskatāmi demonstrēja, ka tādu vaļību atļauties vairs nevēlas. Pirmās trešdaļas laikā pēc Beātes Žavneres, Olgas Timofejevas un Elīnas Dīces vārtu guvumiem viešņas izvirzījās vadībā ar 3:0, bet otrajā periodā viņas panāca jau 5:0 savā labā. Tikai desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, kad Rīgas florbolistes bija guvušas jau septiņus vārtus, pirmais gols tika fiksēts arī ķekavietēm – 1:7, rezultatīvais metiens padevās Norai Zvirbulei. Galarezultātā "NND/RJTC" varēja svinēt pārliecinošu panākumu ar 9:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Beāte Žavnere, kuras kontā trīs vārtu guvumi. Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja arī Elīna Dīce, Anna Mūrniece un Karīna Saidova, bet pa diviem – Olga Timofejeva un Marta Reke. Par labāko starp ķekavietēm atzina pirmo vārtu autori Noru Zvirbuli, bet rezultatīvākā ar divām piespēlēm bija Annija Dārta Dankfelde. Pēc šīs uzvaras komandai "NND/RJTC" turnīra tabulā jau 19 punktu, bet joprojām 2. vieta. FK "Ķekava" ar četriem punktiem noslēdz turnīra tabulu.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...