Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava" revanšējas buldodzēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava" revanšējas buldodzēm
FK "Ķekava"
Foto: kekavasdamas.wordpress.com

Šodien Latvijas florbola čempionāta notika viena sieviešu Virslīgas spēle – Ķekavas sporta namā tikās komandas "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Sīvā cīņā tikai pagarinājumā uzvaru ar 6:5 izcīnīja, FK "Ķekava", izšķirošie vārti Dinas Štāles kontā.

Šī bija jau otrā abu komandu tikšanās jaunajā sezonā. Čempionāta atklāšanas spēlē pirmo uzvaru Ķekavas komandu savstarpējo spēļu vēsturē svinēja "Ķekavas Bulldogs", kas guva panākumu ar 7:4. Šodienas maču veiksmīgāk uzsāka FK "Ķekava" – jau 2.minūtē rezultātu atklāja jauniņā Monika Džigure (1:0), bet pēc pirmā perioda pagājušas sezonas bronzas medaļnieces atradās vadībā ar 2:0. Toties otrais periods piederēja buldodzēm, kuras ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet pat izvirzījās vadībā ar 3:2.

Ārkārtīgi saspringti tik aizvadīta pēdējā trešdaļa – vispirms FK "Ķekava" panāca izlīdzinājumu 3:3, tad vadību atguva "Ķekavas Bulldogs" (4:3). Tuvojoties pamatlaika izskaņai, "Ķekava" realizēja divas savas iespējas pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 5:4. Buldodzes nepadevās – vārtsardze tika nomainīta pret laukuma spēlētāju. Risks attaisnojās – 31 sekundi pirms pamatlaika beigām Natālijas Babjukas piespēli vārtu guvumā pārvērta Līga Vancāne – 5:5 un papildlaiks. Pagarinājuma 3.minūtes pašā sākumā atbildi uz visiem jautājumiem deva Dinas Štāles precīzs metiens – 6:5 par labu FK "Ķekava", Štālei uzvaras vārtu guvumā asistēja Elīza Elizabete Bērziņa.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Elīza Elizabete Bērziņa, Paula Brunovska izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, Dace Možeiko ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet par labāko spēlētāju tika atzīta Ieva Jurkāne. "Ķekavas Bulldogs" sastāvā labākās spēlētāja gods tika Natālijai Babjukai, rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Līga Vancāne, bet pa diviem vārtiem guva Aija Vancāne un Inga Ametere.

FK "Ķekava" jau trešo spēli pēc kārtas nenoslēdza pamatlaikā, komandas pārstāvis Artis Drēziņš ir priecīgs par uzvaru, jo mača laikā jau bija paspējis padomāt, ka, gadījumā, ja būs jāizpilda pēcspēles metieni, ka tik nav jāpiedzīvo zaudējums... "Ķekavai" šodien bijušas problēmas ar sastāvu, jo vairākas pamatsastāva spēlētājas nepiedalījās, jo saslimušas vai izbraukušas no valsts. Tām, kuras bija – visu cieņu, jo meitenes cīnījušās no visas sirds. Tajā pašā laikā A.Drēziņš uzteica arī pretinieču komandu, kas acīmredzami progresē savā meistarībā. Virslīgā vieglu spēļu vairs nav – visas ir ļoti saspringtas un interesantas.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, 10.novembris

"Ķekavas Bulldogs" – FK "Ķekava" 5:6 (0:2, 3:0, 2:3, 0:1)

Metienu attiecība:
46:58 (16:13, 14:20, 15:21, 1:4)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Līga Vancāne 3 (1+2), Aija Vancāne 2 (2+0), Inga Ametere 2 (2+0), Natālija Babjuka 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Elīza Elizabete Bērziņa 3 (1+2), Paula Brunovska 2 (2+0), Dace Možeiko 2 (0+2), Ieva Jurkāne 1 (1+0), Dina Štāle 1 (1+0), Monika Džigure 1 (1+0), Gundega Vancāne 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-11-11 11:25, pirms 12 gadiem
Mača videosavilkums: Ķekavas Bulldogs - FK Ķekava 5:6 OT(10.11.2012)...