Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"IMPRO" nenotur trīs vārtu pārsvaru, beigās zaudējot

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"IMPRO" nenotur trīs vārtu pārsvaru, beigās zaudējot
Florbola komanda "Impro"
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzings florbola Virslīgā sievietēm pie uzvaras pagarinājumā tikušas "Rīgas Lauvas/LSPA" florbolistes, kuras ar 7:6 pieveica "IMPRO". Mača gaitā "IMPRO" bija pat trīs vārtu pārsvars.

Abas komandas sīvi cīnās par ceturto vietu čempionātā, tādēļ nav pārsteigums, ka spēle izvērtās ļoti līdzīga un intriģējoša. Spēles pirmajā trešdaļā labākas bija "Rīgas Lauvas", jo tām izdevās gūt divus vārtus, bet savi vārti tika nosargāti sausā. Pamatīgs pavērsiens spēlē notika otrajā trešdaļā, kad 11 minūšu laikā "IMPRO" guva piecus (!!) vārtus pēc kārtas, panākot jau 5:2 savā labā.

Trīs vārtu pārsvars vēl negarantē uzvaru, to "IMPRO" florbolistēm pierādīja lauvas, kuras vēl līdz pārtraukumam pievilka līdz 4:5. Pēdējā periodā viešņas panāca arī neizšķirtu, bet tad ar vārtu guvumu atkal izcēlās "IMPRO". Izlīdzinājumu "Rīgas Lauvas" panāca nedaudz vairāk kā divas minūtes pirms spēles beigām - 6:6. Pagarinājumā ar vārtu guvumu izcēlās Evelīna Garbare, kura šajā spēlē guva trīs vārtus. Tieši viņa panāca 6:6 spēles pamatlaika beigās, tāpat arī viņa nodrošināja "Rīgas Lauvas/LSPA" komandai uzvaru, kļūstot par mača galveno varoni.

Rezultatīvākā uzvarētājām gan bija cita spēlētāja - Diāna Isjomina, kura guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli atdeva "IMPRO" spēlētāja Līga Grigorjeva.

IMPRO - Rīgas Lauvas/LSPA 6:7 (0:2, 5:2, 1:2, 0:1)
Metieni: 33:41

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-01-10 21:53, pirms 15 gadiem
Beidzot ar LSPA uzvar

     [+] [-]

, 2009-01-10 23:34, pirms 15 gadiem
Garbare noplosijas kartigi