Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs" pakāpjas uz 3. vietu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" pakāpjas uz 3. vietu
"Ķekavas Bulldogs"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notika viena sieviešu Virslīgas spēle - "Ķekavas Bulldogs" viesojās pie FK "Ādaži" un pārspēja savas pretinieces ar 7:2, turnīra tabulā pakāpjoties uz 3.vietu. Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Inga Ametere un Līga Vancāne.

Sieviešu Virslīgā jau zināma gan komanda, kura nekvalificējās izslēgšanas spēlēm (Ādaži), gan arī 1. un 2.vietas ieguvējas (Rubene un Ķekava). Par 3.vietu, tiesa, neklātienē sacenšas RSU un "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Šodien svarīgu maču aizvadīja buldodzes, kuras viesojās Rīgas Olimpiskajā sporta centrā pie FK "Ādaži". Spēles rezultātu 7.minūtes izskaņā atklāja laukuma saimnieces (1:0), tomēr jau pirmā perioda laikā pārliecinošā vadībā ar 5:1 izvirzījās "Ķekavas Bulldogs". Otrajā trešdaļā "Ādaži" vienus vārtus atguva (2:5), bet pēdējā periodā ķekavietes nostiprināja savu pārākumu – 7:2.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Inga Ametere, kura izcēlās ar 4 (3+1) punktiem, daudz neatpalika Līga Vancāne, kurai 4 (1+3) punkti, un Aija vancāne, kurai trīs gūti vārti. Labākā sgods Ādažu komandā tika Tīnai Blūmai. Pēc šī panākuma "Ķekavas Bulldogs" ir 24 punkti – tikpat cik RSU, kas atkāpās uz 4.vietu.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, 8.marts

FK "Ādaži" – "Ķekavas Bulldogs" 2:7 (1:5, 1:0, 0:2)

Metienu attiecība:
20:39 (7:16, 9:10, 4:13)
Rezultatīvākās:
FK "Ādaži" – Monta Ločmele 1 (1+0), Sabīne Dronka 1 (1+0), Alīda Varkale 1 (0+1).
"Ķekavas Bulldogs" – Inga Ametere 4 (3+1), Līga Vancāne 4 (1+3), Aija Vancāne 3 (3+0), Kristīna Degina 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv