Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" uzvaras attālumā no titula

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rubene" uzvaras attālumā no titula
"Rubene" florbolistes
Foto: Mārtiņš Šults

Hipolīzings florbola Virslīgā sievietēm tikai vienas uzvaras attālumā no Latvijas čempionu titula atrodas "Rubene" florbolistes, kuras otrajā finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 pieveica "Latvijas Avīze/LU".

Pirmajā finālsērijas spēlē "Rubene" uzvarēja ar 5:2, izšķirošo pārsvaru iekrājot tikai spēles pēdējā trešdaļā. Šodien viņas arī pirmās izvirzījās vadībā, kad spēles sestajā minūtē ar vārtu guvumu atzīmējās Dace Spalva. "Latvijas Avīze/LU" spēja atspēlēties trešdaļas izskaņā, kad precīzi meta Santa Torstere.

Otrā perioda vidū Signe Ose vadībā jau izvirzīja "Latvijas Avīzi/LU", bet iekrāto pārsvaru neizdevās noturēt, jo pašā trešdaļas izskaņā pēc Lienes Rajeckas precīzā metiena viešņas izlīdzināja rezultātu - 2:2. Spēles gaitā tika piešķirti diezgan daudzi noraidījumi, bet nevienai no komandām vārtus pamatlaikā tā arī neizdevās gūt. Šīs spēles uzvarētājs izšķīrās pagarinājuma otrajā minūtē, kad Edīte Bankava pēc metiena ar nūjas neērto pusi nodrošināja "Rubenei" uzvaru ar 3:2.

Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 2:0 "Rubenes" labā. Nākamo spēli komandas aizvadīs 13. aprīlī.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm, fināls

Latvijas Avīze/LU - Rubene 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:1)

Izmantotie resursi:
florbolazinas.lv