Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Lauvas/LSPA" soli tuvāk bronzai

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rīgas Lauvas/LSPA" soli tuvāk bronzai
"Rīgas Lauvas/LSPA"
Foto: Mārtiņš Šults

Hipolīzings florbola Virslīgā sievietēm pirmajā sērijas spēlē par bronzas medaļām pie panākuma tikušas "Rīgas Lauvas/LSPA" florbolistes, kuras Valmierā ar 8:6 pieveica "Valmiera/Vinda" spēlētājas.

Abas komandas pusfinālā ļoti pārliecinoši ar 0:3 piekāpās "Rubene" un "Latvijas Avīze/LU" spēlētājam. Pirmo spēli par trešo vietu daudz veiksmīgāk uzsāka lauvas, kuras jau pirmās trešdaļas vidū panāca 2:0. Mājinieces neapjuka un spēja rezultātu izlīdzināt, taču arī šoreiz nākamās pie panākuma tika rīdzinieces, pie tam guva divus vārtus pēc kārtas, atjaunojot divu vārtu pārsvaru - 4:2.

"Valmiera/Vinda" bija nepieciešamas tikai nepilnas piecas minūtes, lai izlīdzinātu rezultātu. Viešņas spēles 37. minūtē ieguva iespēju izpildīt soda metienu, bet Elīnai Ivanovai neizdevās iemest. Pie panākuma viņas tika 27 sekundes vēlāk, kad savus otros vārtus guva Diāna Isjomina.

Valmierietes pēdējās trešdaļas sākumā kārtējo reizi izlīdzināja rezultātu. Komandas vēlāk atkal apmainījās ar vārtu guvumiem, bet pašu galotni labāk nospēlēja "Rīgas Lauvas", kuras guva divus bezatbildes vārtus, izcīnot uzvaru ar 8:6.

Uzvarētājām trīs vārti un viena rezultatīva piespēle Gundegai Immerei. Četri punkti (1+3) arī Aijai Zelmenei. Zaudētājām ar trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Inga Stulpāne.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm, sērija par trešo vietu.

Valmiera/Vinda - Rīgas Lauvas/LSPA 6:8 (1:2, 3:3, 2:3)
Metieni:

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-04-05 09:29, pirms 15 gadiem
Varbuut rl izciiniis medalas... Pagaasgad aizgaaja gar degunu.....

  +2 [+] [-]

, 2009-04-05 09:49, pirms 15 gadiem
Malači meitenes Medaļām jābūt Jūsu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-06 11:27, pirms 15 gadiem
ieej floorball.lv un paskaties pie komandām - tur nekāda vindava neparādas bet gan vinda.