Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Lauvas/LSPA" atkārtoti uzvar "Valmiera/Vinda"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Rīgas Lauvas/LSPA" atkārtoti uzvar "Valmiera/Vinda"
"Rīgas Lauvas/LSPA"
Foto: Ritvars Raits

"Rīgas Lauvas/LSPA" florbolistes šodien savā laukumā ar 7:4 pieveica "Valmiera/Vinda", izcīnot otro uzvaru Hipolīzings florbola Virslīgas sērijā par trešo vietu. Trīs vārti un rezultatīva piespēle Diānai Isjominai.

Vakar abas komandas tikās Valmierā, kur ļoti interesantā spēlē galotnē ar 8:6 pārākas bija lauvas. Arī šodien savā laukumā tieši rīdzinieces jau pašā spēles sākumā izvirzījās vadībā pēc precīza Evelīnas Garbares metiena. Viešņas devītajā minūtē ieguva iespēju izpildīt soda metienu, bet savu iespēju izcelties neizmantoja. Luīzes Biļinskas divi vārtu guvumi 20 sekunžu laikā deva iespēju valmierietēm pirmo reizi šajā sērijā izvirzīties vadībā, taču jau līdz pirmajam pārtraukumam rīdzinieces ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā ar 4:2.

21. spēles minūtē Diāna Isjomina mazākumā guva savas komandas piektos vārtus šajā spēlē, panākot jau ļoti cerīgo 5:2. Valmierietes nepadevās un trešdaļas beigu daļā vienus vārtus atguva. Isjomina pēdējā perioda vidusdaļā panāca 6:3. Lai arī "Valmiera/Vinda" spēja vienus vārtus atgūt, tas no viņu puses bija arī viss, jo "Rīgas Lauvas" ne tikai noturēja šo pārsvaru, bet vēl arī mazliet to palielināja - 7:4.

Uzvarētājām lieliska bija Diāna Isjomina, kura guva trīs vārtus, kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Viešņām divi vārti Luīzei Biļinskai.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm, sērija par trešo vietu

Rīgas Lauvas/LSPA - Valmiera/Vinda 7:4 (4:2, 1:1, 2:1)
Metieni: 37:40
Sērijā 2:0.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-04-05 22:26, pirms 15 gadiem
Malači!.. Bija Interesanta spēle un godam uzvarēta!

     [+] [-]

, 2009-04-06 14:19, pirms 15 gadiem
Lepojos ar Jums meitenes TAAA TIK TURPINAT