Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" triumfē regulārajā turnīrā, buldodzes paliek aiz svītras

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" triumfē regulārajā turnīrā, buldodzes paliek aiz svītras
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par ELVI florbola līgas sievietēm regulārajā turnīra uzvarētāju kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene", kas šodien Kocēnos ar 7:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, atņemot ķekavietēm cerības piedalīties izslēgšanas spēlēs. 2.vietā ierindojās FK "Ķekava", kas savā laukumā ar 9:3 sagrāva LiepU komandu.

"Rubene" uzvar buldodzes un triumfē regulārajā turnīrā

Kocēnu "Rubene" šodien aizvadīja savu pēdējo regulārā turnīra spēle - tikai panākums tajā ļāva čempionēm kārtējo reizi kļūt par uzvarētājām. Rezultātu 15.minūtē atklāja viešņas, turklāt - spēlējot skaitliskajā mazākumā, kad ar precīzu metienu izcēlās Inga Ametere (1:0). Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo "Rubenes" vārdā ar vārtu guvumu atbildēja Elizabete Pavlovska. Otrās trešdaļas laikā divus golus iemeta Edīte Bankava, izvirzot mājinieces vadībā ar 3:1. Pēdējā periodā iniciatīva pilnīgi pārgāja kocēniešu pusē, ļaujot viņām svinēt desmito uzvaru pēc kārtas (7:2) un kļūt par regulārā turnīra uzvarētājām (52 punkti).

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Laura Gaugere, kura ar 5 (3+2) punktiem bija arī rezultatīvākā. Ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Edīte Bankava, kura, ļoti iepspējams, jau kārtējo reizi kļuvusi par rezultatīvā turnīra labāko punktu guvēju - 59 (34+25) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina Ingu Ameteri, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Šis zaudējums laupīja komandai "Ķekavas Bulldogs" pat teorētisku iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm - ķekavietēm šī sezona jau beigusies...

"Ķekava" sakauj LiepU un finišē 2.vietā

FK "Ķekava" šosezon ļoti ilgu laiku bija regulārā turnīra līdere, taču tā izskaņā zaudēja ļoti vērtīgus punktus. Ķekavietēm pirms šīsdienas mača bija teorētiskas izredzes atgūt pirmo vietu, taču vajadzēja ne tikai uzvarēt savā laukumā liepājnieces, bet arī cerēt uz Kocēnu "Rubenes" zaudējumu. Ar savu uzdevuma daļu "Ķekava" tika galā lieliski, lai gan spēles rezultātu 11.minūtē Lindas Jēgeres personā atklāja LiepU florbolistes (1:0), bet mača vidū rezultāts bija neizšķirts (2:2). Cīņas turpinājumā ķekavietes sāka vēl aktīvāk apšaudīt viešņu vārtus, tāda taktika ātri vien deva augļus - pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieces atradās vadībā ar 5:2, bet visā mačā uzvarēja ļoti pārliecinoši - 9:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina četru vārtu autori Sintiju Kalvāni. 4 (2+2) punkti viņas komandas biedrenei Laurai Skujevskai, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ieva Jurkāne. Labākās spēlētājas balvu LiepU rindās saņēma divu vārtu autore Linda Jēgere. Tā kā paralēli notiekošajā mačā uzvarēja "Rubene", FK "Ķekava" regulārajā turnīrā jāsamierinās ar 2.vietu - 51 punkts.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...