Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Kocēnu "Rubene" pārliecinoši uzvar "Ķekavu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Kocēnu "Rubene" pārliecinoši uzvar "Ķekavu"
Danute Tinkuse (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Šovakar Kocēnu sporta namā notika viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle – pašreizējā čempione "Rubene" ar 15:4 sakāva komandu FK "Ķekava". Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (3+2) punktiem bija Danute Tinkuse, bet labākās spēlētājas balvu saņēma četru rezultatīvu piespēļu autore Lāsma Ēvele.

Kocēnu un Ķekavas komandām tā šosezon bija jau trešā tikšanās reize. Arī abās iepriekšējās pārliecinošas uzvaras izcīnīja kocēnietes, kas savā laukumā bija pārākas ar 8:2, bet Ķekavā – ar 11:2.

Trešā mača rezultātu jau 2. minūtes sākumā ar precīzu metienu atklāja mājiniece Marta Lība Zameca – 1:0. 3.minūtē Laura Gaugere panāca jau 2:0. Viešņas izturēja skaitlisko mazākumu, bet 13. minūtē ķekaviete ar Lielvārdes pierakstu Elīna Formaņicka samazināja rezultāta starpību – 1:2. Tomēr jau pirmā perioda laikā Kocēnu komanda ieguva trīs vārtu handikapu (5:2), otrās trešdaļas laikā izvirzījās vadībā 10:4, bet visā spēlē "Rubene" triumfēja ar 15:4.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...