Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Šodien startē veterānu čempionāts

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien startē veterānu čempionāts
"Cielaviņu armija"
Foto: www.floorball.lv

Šorīt ar sabraukuma spēlēm Limbažos un Lielvārdē sezonu atklās Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līga. Cīņā par čempionu titulu dosies 11 komandu.

Ierindā ir visas trīs pagājušas sezonas godalgoto vietu ieguvējas: "Lino.lv", "Ekskurzeme" un "Smilšukastes". Tāpat nūjas uz nagliņas nav karinājuši arī citi florbola seniori - "Rubene", FK "Taizels", "Alusvēderi", FK "Valka", "Silarozes-Aizkraukle", "Bulta/Limbaži" un "Ķekavas Bulldogs". Nekur nav pazudušas vienīgās dāmu komandas spēlētājas – turnīrā kopā ar vīru komandām atkal piedalīsies "Cielaviņu armija".

Veterānu spēles notiek ar saīsinātu spēles laiku (2 x 15 minūtes), ar pārtraukumu starp puslaikiem – 5 minūtes. Ja spēles pamatlaiks beidzas ar neizšķirtu rezultātu, tad spēles uzvarētājs tiek noteikts ar soda metienu sēriju. Katra komanda izpilda pa trim soda metienus. Ja pēc minēto soda metienu izpildes joprojām tiek fiksēts neizšķirts rezultāts – katra komanda izpilda pa vienam soda metienam līdz kāda no komandām gūst uzvaras vārtus. Komandas ir komplektētas no spēlētājiem, kuri uz čempionāta sākuma dienu sasnieguši 35 gadu vecumu. Sieviešu komandā spēlē florbolistes, kuras sasniegušas 30 gadu vecumu.

Pirmo sabraukumu SPĒĻU GRAFIKS

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums