Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Veterāni gatavi izslēgšanas spēlēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Veterāni gatavi izslēgšanas spēlēm
"Lino.lv" - regulārā turnīra uzvarētāji
Foto: www.floorball.lv

Pagājušās nedēļas nogalē Kocēnos uz Aizkrauklē notika Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līgas regulārā turnīra pēdējās spēles. Kā jau to varēja paredzēt, pirmās divas vietas un tiesības uzreiz spēlēt pusfinālā izcīnīja seškārtējā valsts čempione "Lino.lv" un turnīra debitante "Bulta/Limbaži".

Abas līderes savā starpā tikās arī pēdējā kārtā – pēcspēles metienos ar 6:4 pārāka izrādījās "Lino.lv". Bez tam šī komanda ar 3:1 pieveica FK "Taizels", ar 9:3 - "Silarozes-Aizkraukle", kā arī ar 6:5 - "Smilšukastes". "Lino.lv" ar 20 spēlēs izcīnītiem 55 punktiem ierindojās 1. vietā.

2. vietu ar 50 punktiem ieņēma "Bulta/Limbaži", kas vēl pēdējā kārtā ar 5:4 pēcspēles metienos pārspēja "Smilšukastes", bet ar 5:3 – FK "Taizels". 3. vietā "Smilšukastes" (44 punkti), 4. vietā "Alusvēderi" (41), 5. vietā "Rubene" (38), 6. vietā "Ekskurzeme" (32).

Par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuvis Sergejs Aleksandrovs (Lino.lv) ar 74 (38+36) punktiem, 2. vietā Jānis Freivalds (Bulta/Limbaži) – 50 (30+20), bet 3. vietā viņa komandas biedrs Artis Malkavs – 46 (29+17) punkti. Necauršaujamākais vārtsargs – Guntars Grandovskis (Lino.lv) – 85,98 % atvairītu metienu.

Veterānu līgas finālturnīrs paredzēts 2. aprīlī, tas notiks Bauskā. Ceturtdaļfinālos "Alusvēderi" tiksies ar "Rubeni", bet "Smilšukastes" ar "Ekskurzemi". Pusfinālā šo pāru uzvarētāji spēkosies attiecīgi ar "Lino.lv" un "Bulta/Limbaži".

Izmantotie resursi:
floorball.lv