Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Veterānu čempionātā triumfē "Lino.lv"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Veterānu čempionātā triumfē "Lino.lv"
"Lino.lv" - Veterānu līgas čempioni
Foto: www.floorball.lv

Šodien Mēmeles sporta namā, Bauskā, visas dienas garumā notika Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līgas finālspēles. Par valsts čempioniem kļuva Bauskas komanda "Lino.lv", kas pārējās godalgotās vietas atstāja Liepājas "Ekskurzemei" un Lielvārdes "Smilšukastēm". Pārsteigums, bet bez medaļām palika regulārā turnīra uzvarētāji – Kocēnu "Rubene".

Izslēgšanas spēles sākās ar diviem ceturtdaļfināliem. Vienā no tiem "Ekskurzeme" ar 7:1 sagrāva "Alusvēderus" (uzvarētājiem ar trim piespēlēm rezultatīvākais bija Guntis Kleins), bet otrā "Smilšukastes" ar tieši tādu pašu rezultātu izrēķinājās ar FK "Taizels", arī Ansim Kusiņam trīs rezultatīvas piespēles.

Vienā no pusfināliem "Ekskurzeme" tikās ar "Rubeni" un diezgan negaidīti uzvarēja – 4:3 (pēcspēles metienos). Kā jau minējām, kocēnieši pārliecinoši uzvarēja regulāro turnīru, kamēr liepājnieki ierindojās tikai 4. vietā. "Ekskurzemes" panākumā lauvas tiesa nopelnu ir Mārcim Krūmiņam, kurš iemeta visus trīs golus spēles pamatlaikā. Izšķirošo bullīti realizēja Aivis Tālbergs.

Otrā pusfinālā "Lino.lv" nedeva nekādas cerības "Smilšukastēm", sagraujot savus pretiniekus ar 8:2. Pa četriem rezultativitātes punktiem (abiem 3+1) – Agrim Grandovskim un Sergejam Aleksandrovam.

Mazajā finālā par bronzas medaļām vēl viens negaidīts rezultāts – Lielvārdes "Smilšukastes", kas regulārajā turnīrā ieņēma 3. vietu, ar 2:0 atstāja sausā čempionāta favorītus – "Rubeni". Visus 11 pretinieku metienus (veterānu spēļu ilgums bija 30 minūtes) atvairīja lielvārdiešu vārtsargs Zintis Bergmanis.

Toties lielajā finālā nekādu pārsteigumu vairs nebija – "Lino.lv", kas arī regulārajā turnīrā bija pāris vietas augstāk nekā liepājnieki, uzvarēja "Ekskurzemi" ar 4:2. Jauno čempionu labā divus vārtus guva Normans Ievenieks.

Izmantotie resursi:
floorball.lv