Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Čempioniem neliels klupiens, līderi - "Bulta/Limbaži"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempioniem neliels klupiens, līderi - "Bulta/Limbaži"
"Cielaviņu armija"
Foto no komandas arhīva

Vakar Irlavā un Ķekavā notika Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līgas otrā sabraukuma spēles. Pēc tām par vienīgajiem līderiem kļuvuši "Bulta/Limbaži" seniori, jo patreizējie čempioni "Lino.lv" vienu punktu zaudēja mačā ar vicečempioniem - "Ekskurzemes" florbolistiem.

Mača starp "Ekskurzemi" un "Lino.lv" pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (5:5), pie tam laimīgi atspēlēties izdevās tieši čempioniem, kuri atguva divus vārtus, panākot, ka uzvarētājs tiek noteikts pēcspēles metienu sērijā. Katra komanda izdarīja pa pieciem metieniem, līdz "Lino.lv" spēlētājs Sergejs Aleksandrovs savu iespēju realizēja, kamēr Mārcim Krūmiņam neizdevās pārspēt "Ekskurzemes" vārtu vīru. Abas pārējās dienas spēles "Lino.lv" aizvadīja pārliecinoši – ar 3:0 tika apspēlēts FK "Taizels", bet ar 5:2 - "Smilšukastes".

Par vienīgajiem turnīra līderiem kļuvuši "Bulta/Limbaži" spēlētāji, kas ar 10:2 sagrāva FK "Taizels", ar 4:3 pārspēja "Ekskurzemi", bet ar 4:2 - "Smilšukastes". 3. vietā izvirzījusies "Rubene", kura ar 11:6 uzvarēja "Cielaviņu armiju", ar 5:4 (pēcspēles metienos) pārspēja gan "Ķekavas Bulldogs", gan "Alusvēderus", bet FK "Valka" sagrāva ar 8:2. Turpat uz papēžiem "Rubenei" min "Ķekavas Bulldogs", kas vakar ar 5:3 pieveica "Alusvēderus", bet ar 6:2 – FK "Valka". Bez uzvarām šajā sabraukumā palika vienīgā dāmu komanda - "Cielaviņu armija", kas piekāpās arī FK "Valka" (1:4) un "Alusvēderiem" (2:4).

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ar 28 (17+11) punktiem atrodas Jānis Freivalds, viņam ar 23 (14+9) punktiem seko Artis Malkavs (abi - "Bulta/Limbaži"). Trešajā vietā atrodas "Lino.lv" pārstāvis Sergejs Aleksandrosv – 20 (10+10) punktu. Vārtsargu konkurencē labākais ir Ronalds Bērziņš (Bulta/Limbaži) – 84,09 % atvairītu metienu.

Visu spēļu rezultāti: ŠEIT

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums