Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Veterāni sacentīsies Lielvārdē un Valkā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Veterāni sacentīsies Lielvārdē un Valkā
"Bulta/Limbaži"
Foto: www.floorball.lv

8. janvārī notiks Latvijas Florbola čempionāta veterānu līgas ceturtie sabraukumi. Sešas no 11 komandām spēlēs Valkā, bet atlikušās piecas – Lielvārdē.

Turnīra vadībā ar 32 punktiem atrodas komanda "Bulta/Limbaži", kura iepriekšējā sabraukumā spēja ar 5:4 pārspēt seškārtējos veterānu līgas čempionus – "Lino.lv", kas pagaidām iekārtojušies turnīra tabulas 2. vietā. Tajā pašā laikā arī limbažniekiem neizdevās izvairīties no viena punkta zaudēšanas – 5. vietas īpašnieki "Alusvēderi" līderiem piekāpās tikai pēcspēles metienos – 4:5.

Tabulas 3. vietu pašlaik ieņem Kocēnu "Rubene", kas iepriekšējā posmā svinēja divas uzvaras, bet ar 3:4 piekāpās Lielvārdes "Smilšukastēm". 4. vietā atrodas "Ķekavas Bulldogs" seniori, kuriem pagājušais posms iznāca neveiksmīgs – viena uzvara, kā arī zaudējumi Liepājas "Ekskurzemei" un "Smilšukastēm".

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī atrodas divi "Bulta/Limbaži" pārstāvji – Jānis Freivalds ar 44 (26+18) un Artis Malkavs ar 39 (25+14) punktiem. 3. vietā "Lino.lv" spēlētājs Sergejs Aleksandrovs – 38 (17+21) punkts. Starp vārtsargiem pārliecinoši labākā statistika ir limbažniekam Ronaldam Bērziņam, kurš atvairījis 83.33 % metienu.

TURNĪRA TABULA

SPĒĻU KALENDĀRS

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...