Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Veterāniem otrie sabraukumi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Veterāniem otrie sabraukumi
Lielvārdes "Smilšukastes"
Foto: Ritvars Raits

Šodien Irlavā un Ķekavā florbola kaislībām ļausies Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līga dalībnieki. Tie būs jau otrie šīs sezonas sabraukumi, tikai uzvaras pagaidām ir komandām "Bulta/Limbaži" un "Lino.lv".

Pirmā sabraukumu kārta notika pirms trim nedēļām Limbažos un Lielvārdē. Limbažos sava laukuma priekšrocības lieliski izmantoja "Bulta/Limbaži" seniori, kas ar 5:0 pieveica "Ķekavas Bulldogs", ar 13:3 - "Silarozes-Aizkraukle", ar 8:4 - "Cielaviņu armiju", kā arī ar 6:0 - FK "Valka". Runājot par Limbažu sabraukuma spēlēm, noteikti būtu jāatzīmē vienīgās sieviešu komandas - "Cielaviņu armijas" gūtais panākums mačā ar aizkraukliešiem – 4:3. Lai arī dāmām visas spēles garumā atļauts spēlēt piecatā pret četriem pretiniekiem, panākuma nozīmību tas nemazina.

Lielvārdē krietni pārāki par saviem konkurentiem bija patreizējie čempioni - "Lino.lv" florbolisti, kas ar 6:3 uzvarēja "Ekskurzemi", ar 11:2 - "Rubeni", bet "Alusvēderus" pārspēja ar 8:3. Sīksti cīnījās mājinieki – Lielvārdes "Smilšukastes", kas divus pretiniekus uzvarēja pēcspēles metienos - "Rubeni" ar 5:4 un "Ekskurzemi" ar 4:3. "Alusvēderiem" gan lielvārdieši bija spiesti piekāpties – 4:6.

Visu spēļu rezultāti: ŠEIT

Turnīra tabula: ŠEIT

Otro sabraukumu SPĒĻU GRAFIKS

Veterānu spēles notiek ar saīsinātu spēles laiku (2 x 15 minūtes), ar pārtraukumu starp puslaikiem – 5 minūtes. Ja spēles pamatlaiks beidzas ar neizšķirtu rezultātu, tad spēles uzvarētājs tiek noteikts ar soda metienu sēriju. Katra komanda izpilda pa trim soda metienus. Ja pēc minēto soda metienu izpildes joprojām tiek fiksēts neizšķirts rezultāts – katra komanda izpilda pa vienam soda metienam līdz kāda no komandām gūst uzvaras vārtus. Komandas ir komplektētas no spēlētājiem, kuri uz čempionāta sākuma dienu sasnieguši 35 gadu vecumu. Sieviešu komandā spēlē florbolistes, kuras sasniegušas 30 gadu vecumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  +2 [+] [-]

, 2010-11-06 09:37, pirms 13 gadiem
Alusvēderiņiem ir vismaz iespēja pakustēties...!