Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:281, Did:0, useCase: 3

Rītdien Veterānu līgas otrie sabraukumi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Rītdien Veterānu līgas otrie sabraukumi
Komanda "Lino.lv"
Foto: floorball.lv

Rīt, 5. novembrī, Aizkrauklē un Talsos notiks Latvijas Florbola čempionāta Veterānu līgas komandu otrie sabraukumi. Pirmajā spēļu raundā no zaudējuma rūgtuma izvairījušies tikai titulētie "Lino.lv" florbolisti.

"Lino.lv" pirmajā sabraukumā aizvadīja tikai trīs spēles, visās trijās izcīnot uzvaras – 10:3 pret SK "Babīte", 10:2 pret "Cielaviņu Armiju" un 5:3 pret "Ekskurzemi". Tikpat punktu, tiesa, četrās spēlēs ieguvusi arī Veterānu līgas debitante "Lekrings Sr." un "Alusvēderi". "Lekrings Sr." ar 6:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs", ar 5:2 - "Alusvēderus", ar 4:0 pārspēja FK "Valka", bet ar 3:4 piekāpās čempionei "Rubenei". "Alusvēderi" savas uzvaras izcīnīja pār "Rubeni" (5:2), pār FK "Valka" (7:2) un pār "Ķekavas Bulldogs" (6:4).

Rezultatīvākais līgas spēlētājs pēc pirmā sabraukuma ir "Alusvēderu" pārstāvis Raimonds Ūdris, kuram 11 (8+3) punktu. Pa 10 punktiem savākuši trīs florbolisti – Konstant;ins Balzaris (Lino.lv), Agris Grandovskis (Lino.lv) un Artis Malkavs (Lekrings Sr.). Starp vārtsargiem labākā statistika pašlaik ir Ritvaram Kremeram (Lekrings Sr.), kurš atvairījis 88,41 % pretinieku metienu.

Rīt Aizkrauklē spēlēs komandas "Silarozes-Aizkraukle", "Alusvēderi", SK "Babīte", "Lino.lv", "Smilšukastes" un "Lekrings Sr.", bet Talsos - "Ekskurzeme", "Ķekavas Bulldogs", "Cielaviņu Armija", "Rubene" un FK "Valka". Spēļu sākums pulksten 10:00.

Spēļu kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv