Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Irlava" jau finālā; Bauskā izceļas kautiņš

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Irlava" jau finālā; Bauskā izceļas kautiņš
Nikita Maksurovs (Bauskas BJSS)
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Par Latvijas čempionātā florbolā Junioru līgas pirmo finālisti kļuvusi komanda "Talsu NSS/Irlava", kas pusfinālā pieveica Rīgas "Rockets". Pusfināla sērijā starp "Ķekavas Bulldogs" un "Bauskas BJSS" vadībā ar 1:0 izvirzījusies Ķekavas komanda, turklāt baušķenieki ar ķekaviešiem paspējuši izvicināt dūres.

Pusfināla sērijā starp "Talsu NSS/Irlavu" un Rīgas "Rockets" vienībām pietika vien ar divām spēlēm, lai noskaidrotu finālisti. Pirmajā spēlē "Talsu NSS/Irlava" bija pārāka ar 14:8. Atbildes spēle Talsos ritēja pēc līdzīga scenārija - pirmajā periodā vadībā izvirzījās rīdzinieki, bet otrajā un trešajā dominēja "Talsu NSS/Irlava", kas arī otro maču noslēdza ar graujošu pārsvaru - 16:6. Rezultatīvākie spēlētājs "Talsu NSS/Irlava" sastāvā šajā spēlē bija Jānis Ragovskis, kura kontā trīs vārti un četras rezultatīvas piespēles, bet starp viesiem izcēlās Raitis Ozols, kurš guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Par labāko spēlētāju mājinieku komandā atzina Emīlu Krūmiņu, kuram divi vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles, bet starp viesiem - Artūru Priedīti.

Otrā pusfināla pārī aizvadīta viena spēle, kurā viesos uzvaru ar 5:3 pār "Bauskas BJSS" svinēja regulārā turnīra uzvarētāja "Ķekavas Bulldogs". Līdz trešās trešdaļas sākumam ritēja līdzīga cīņa, kurā ar vienu vārtu pārsvaru vadībā atradās "Ķekavas Bulldogs". Spēles 52.minūtē par bīstamu spēli piecu minūšu sods tika piešķirts "Bauskas BJSS" spēlētājam Nikitam Maksurovam un "Ķekavas Bulldogs" florbolistam Reinim Žīguram, kā arī par iziešanu laukumā sarkano kartīti nopelnīja "Bauskas BJSS" treneris Agris Grandovskis. Spēlējot vairākumā četriem pret trijiem laukuma spēlētājiem, "Ķekavas Bulldogs" guva divus vārtus, panākot 5:2. "Bauskas BJSS" labā vienus vārtus vēl atguva Romualds Paulovičs - 3:5.

Spraigi notikumi risinās septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām, - "Bauskas BJSS" spēlētājs Valts Smilga, sitot pa bumbiņu, trāpīja pretinieku vārtsargam pa ķiveri, par ko viņam tika piešķirts noraidījums uz divām minūtēm. Epizodes turpinājumā laukumā izcēlās kautiņš, kurā bija iesaistīti vairāki abu komandu spēlētāji.

Par šo incidentu lēmumu pieņēmusi arī Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja:
• Reinim Žīguram trīs spēļu diskvalifikācija un 100 EUR naudas sods;
• Nikitam Maksurovam četru spēļu diskvalifikācija un 150 EUR naudas sods;
• Artim Barkovam vienas spēles diskvalifikācija un 25 EUR naudas.

Atbildes spēle starp abām komandām paredzēta 28.martā Lielvārdē, bet, ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā notiks 30.martā - arī Lielvārdē. Fināls un spēle par bronzas medaļām notiks 2.aprīlī Ulbrokas sporta kompleksā.

Informāciju sagatavoja: Mārtiņš Maķevics,
Latvijas Florbola savienības
Jaunatnes komitejas vadītājs

     [+] [-]

, 2017-03-21 07:46, pirms 7 gadiem
Par guļoša spārdīšanu tam gļēvulim iedod tik mazu sodu?!
Ok, amatieri, tātad lielus naudas sodus nevajadzētu likt, bet nu diskābeles te nevajadzēja žēlot.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 08:56, pirms 7 gadiem
Tas jau sen nav noslēpums, ka federācijas pārstāvji, kuri izskata un uzliek šos sodus ir galīgi ambāļi! Tas tā notiek pilnīgi visās līgās :/ Atbilstoši sodi izdarītajiem pārkāpumiem tiek uzlikti ļoti reti. Vai nu tie ir pārāk bargi, vai arī pārāk vāji. Te strādā arī čomiskās attiecības starp klubu pārstāvjiem vai tuvu stāvošiem cilvēkiem, no kuriem daži tieši ir tie, kuri izskatas šos sodu apmērus.

     [+] [-]

, 2017-03-21 09:04, pirms 7 gadiem
Guļošos nesit tikai tad ja nepretojas. Un guļošais bija tas kas uzsāka. If you talk the talk you have to walk the walk. Warbūt sportiski nepareizi. Bet bauskas čaļi malači. Viens par otru pastāv. Un kaut kā negribas ticēt ka džeks piegāja un vienkārši uzšāva pa ķiveri vārstargam. Un diezvai viņš ar tādu domu pamodās ka izliks vienu vārtsargam. Viņš sodu saņēma bet viens gribēja būt varonis un viņam aplauza ragus. Simple. Tapēc jau arì tādi sodi.

     [+] [-]

, 2017-03-21 18:20, pirms 7 gadiem
Vispirms ir jāsoda tiesneši kas spēli izlaida no rokām,un lūk arī tāds iznākums,,,kā var tiesāt ja nezina spēles elementārākas lietas,kā N. Ezerlīcis, A. Denovs ir ieguvuši licenses,tas kas notika uz laukuma bija šausmas,...