Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

ZU-12 vecuma grupā par čempionu kausu cīnīsies "Lielvārde" un "Ķekavas Bulldogi"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ZU-12 vecuma grupā par čempionu kausu cīnīsies "Lielvārde" un "Ķekavas Bulldogi"
Komanda "Lielvārde"
Foto: Ritvars Raits

Rīt, 19. maijā, Ķekavas sporta namā tiks noskaidroti Latvijas čempionāta florbolā bērniem un jauniešiem medaļnieki vecuma grupā ZU-12. Pulksten 10.00 cīņā par bronzas medaļām laukumā dosies "Talsi/Krauzers 1999/2000" un "AUTO-JUMS/Telms U-12", bet pulksten 15.30 čempionu titulu dalīt uzsāks "Ķekavas Bulldogi" un "Lielvārdes" florbolisti.

"Ķekavas Bulldogi" pusfinālā divu spēļu summā ar 4:1 un 6:0 pārspēja "AUTO-JUMS/Telms U-12". Pirmajā mačā uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Jēkabs Berkmanis, bet otrajā spēlē pa diviem punktiem guva Klāvs Jansons, Verners Ozoliņš, Jēkabs Berkmanis un Renāts Degins. Ķekaviešu vārtsargs Roberts Blumbergs atvairīja visus 15 pretinieku metienus.

"Lielvārde" pirmajā spēlē, kas notika pretinieku laukumā, ar 6:1 uzvarēja "Talsi/Krauzers 1999/2000". 3 (2+1) punktus lielvārdiešu labā guva Niks Blumfelds, bet 2 (1+1) – Rūdis Žuķelis. Otrajā mačā Lielvārdes komanda bija izvirzījusies vadībā ar 4:1, taču talsenieki četru minūšu laikā spēja panākt izlīdzinājumu – 4:4. Cīņas turpinājumā neviena no komandām pie vārtu guvuma vairs netika, otrā pusfinālspēle noslēdzās neizšķirti (4:4), bet divu spēļu summā ar 10:5 uzvarēja lielvārdieši. Otrajā mačā pa diviem punktiem "Lielvārdes" labā guva Rūdis Žukelis, Niks Blumfelds un Arvo Vītoliņš, bet talseniekiem – Jānis Ragovskis. Par labāko spēlētāju mājinieku rindās tika atzīts Juris Sandis Jēgers, bet Talsu komandā – Jānis Ragovskis.

Izmantotie resursi:
floorball.lv