Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

ZU-16 vecuma grupā triumfē "FS Masters/Ulbroka"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ZU-16 vecuma grupā triumfē "FS Masters/Ulbroka"
"FS Masters/Ulbroka"
Foto: Ritvars Raits

Par Latvijas čempionāta florbolā bērniem un jauniešiem čempioniem vecuma grupā ZU-16 kļuva "FS Masters/Ulbroka" florbolisti, kuri šodien savā laukumā tikai papildlaikā ar 4:3 pārspēja "Bauskas BJSS". Bronzas medaļas izcīnīja "Lielvārde", kas ar 7:5 uzvarēja "Pārgauja/CPSS-95".

Finālspēle starp "FS Masters/Ulbroka" un "Bauska/BJSS" jau no paša sākuma aizritēja ar manāmu ulbrokiešu pārsvaru, tomēr rezultāts tika atklāts tikai pirmā perioda pēdējā minūtē, kad vadībā ar 1:0 izvirzījās laukuma saimnieki. Otrās trešdaļas sākumā baušķenieki atbildēja ar diviem precīziem metieniem, bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts – 2:2. Pēdējā periodā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem – 3:3, bet ar pamatlaiku izrādījās par maz, lai noskaidrotu uzvarētājus. Pagarinājuma 2.minūtē zelta vērts metiens padevās ulbrokietim Kristapam Loginam, atnesot "FS Masters/Ulbroka" čempionu kausu un zelta medaļas – 4:3 PL. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Edžus Ceriņš, kuram šajā mačā trīs gūti vārti un viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākais Bauskas komandā bija Rolands Kovaļevskis, kuram divi gūti vārti, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Reinis Kirilko.

Spēli starp "Lielvārdi" un Stalbes "Pārgauja/CPSS-95" veiksmīgāk uzsāka lielvārdieši, kuri iemeta trīs vārtus pēc kārtas – 3:0. Pēc pirmā perioda – 3:1. Otrās trešdaļas sākumā "Lielvārde" panāca pat 5:1, taču tad veiksmīgāk uzbrukumā sāka darboties arī stalbieši. Pēc otrās trešdaļas "Lielvārde" atradās vadībā ar 6:4. Šo savu divu vārtu pārsvaru lielvārdieši nosargāja arī pēdējā periodā, uzvarot ar 7:5. Rezultatīvākais komandas "Lielvārde" sastāvā ar 3 (2+1) punktiem bija Kristers Puķītis, bet "Pārgauja/CPSS-95" labā trīs vārtus iemeta Ričards Lauga. Par labāko spēlētāju starp stalbiešiem atzina Mārtiņu Šķesteri, starp lielvārdiešiem – Salvi Veidemani.

Izmantotā informācija:
floorball.lv