Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:280, Did:0, useCase: 3

Lielvārdes junioriem zelts ceturto gadu pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielvārdes junioriem zelts ceturto gadu pēc kārtas
Lielvārdes junioru komanda
Foto: Ainars Puķītis

Šodien Kocēnos tika aizvadītas Latvijas čempionāta florbolā bērniem un jauniešiem izšķirošās finālspēles ZU-18 vecuma grupā. Kārtējo čempionu titulu ieguva "Lielvārde", kas sīvā cīņā ar 4:3 pārspēja "Pārgauja/CPSS-93", pie bronzas medaļām tika Kocēnu "Rubenes" florbolisti, kuri ar 10:6 pieveica "Bauskas BJSS".

"Lielvārdes" un Stalbes "Pārgauja/CPSS-93" junioru duelī jau pirmajā periodā divas reizes vadībā izvirzījās lielvārdieši (1:0 un 2:1), taču stalbieši abas reizes spēja atspēlēties – 2:2. Otrajā trešdaļā "Lielvārde" panāca 3:2, bet pēdējā perioda sākumā pēc Sandra Delvera precīza metiena pat 4:2. 54.minūtē stalbietis Edijs Vents rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Kritisks brīdis lielvārdiešiem bija jāpiedzīvo divas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju uz piecām minūtēm tika noraidīts Juris Gribusts. Lielvārdes komanda pretinieku spiedienu tomēr izturēja un varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 4:3. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Juris Gribusts ar 3 (1+2), kā arī Sandris Delvers un Artūrs Duļkins – katram pa 2 (1+1) punktiem. "Pārgauja/CPSS-93" labā pa 2 (1+1) punktiem guva Dainis Ozoliņš un Gvido Lauga. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti Juris Gribusts un Gvido Lauga. Lielvārdes juniori Latvijas čempionāta zelta medaļas izcīnīja ceturto gadu pēc kārtas.

Spēlē par bronzas medaļām starp "Rubeni" un "Bauskas BJSS" vēl mača vidū rezultāts bija neizšķirts (4:4). Cīņas turpinājumā krietni veiksmīgāki izrādījās kocēnieši, kuri guva vēl sešus vārtus, kamēr baušķeniekiem padevās tikai divi precīzi metieni – 10:6. Uzvarētāju rindās ar 6 (4+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Mārtiņš Zelčs, bet viņa komandas biedram Kasparam Antonam 3 (1+2) punkti. "Bauskas BJSS" labā 5 (3+2) punktus guva Toms Niedre, ar 3 (2+1) punktiem viņam piepalīdzēja Rolands Kovaļevskis. Labākie spēlētāji – Mārtiņš Zelčs un Toms Niedre.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2012-05-12 23:59, pirms 12 gadiem
LFS galīgi zaudējuši pēdējās saprāta paliekas. Jauniešu čempionāts noorganizēts sliktāk nekā daudz reģionālie turnīri. LIEVLĀRDE!!!