Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Čempionu duelī "Lielvārde/Fat Pipe" pieveic Tallinas "Spartu"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Čempionu duelī "Lielvārde/Fat Pipe" pieveic Tallinas "Spartu"
Kārlis Stukāns (Lielvārde/Fat Pipe). Foto: floorball.lv

Latvijas un Igaunijas florbola līgā pirmo uzvaru izcīnījusi mūsu valsts čempione "Lielvārde/Fat Pipe", kas šodien Tallinā ar 6:3 pārspēja mūsu ziemeļu kaimiņi spēcīgāko komandu "Sparta team Automaailm". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Armands Savins.

Latvijas čempione "Lielvārde/Fat Pipe" jaunajā turnīrā bija aizvadījusi divas spēles, bet izcīnījusi tikai vienu punktu. Tajā pašā laikā Tallinas "Sparta team Automaailm" divās spēlēs bija guvusi divas uzvaras, pretinieku laukumā ar 6:4 pārspējot Cēsu "Lekringu", bet ar 7:6 – Kocēnu "Rubeni".

Abu čempionvienību savstarpējo maču Tallinā ļoti pārliecinoši sāka "Lielvārde/Fat Pipe", kas 15. minūtē jau izvirzījās vadībā ar 3:0. Divus golus iemeta Armands Savins, bet vēl vienu – Felikss Žieds. Tallinieši gan atguvās, tāpēc pēc pirmā perioda rezultāts bija 1:3, bet pēc otrās trešdaļas – 2:3. Arī pēdējā periodā igauņi iemeta vienu golu, savukārt lielvārdieši atbildēja ar trim vārtu guvumiem Didža Nemmes, Rūda Žukeļa un Anrija Pavlova izpildījumā, līdz ar to "Lielvārde/Fat Pipe" varēja svinēt uzvaru ar 6:4.

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Armands Savins, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Kārlis Stukāns, kurš šajā mačā izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Par labāko mājinieku rindās atzina Stenveru Savi, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Pēc šīs uzvaras "Lielvārde/Fat Pipe" ar četriem punktiem pakāpās uz 3. vietu turnīra tabulā, bet "Sparta team Automaailm" kopā ar "Lekringu" dala līderes godu, jo abām komandām ir pa sešiem punktiem.

"Sparta team Automaailm" - "Lielvārde/Fat Pipe" - 6:4 (1:3, 1:0, 1:3)
Metienu attiecība:
22:16 (8:4; 5:3; 9:0)
Rezultatīvākie:
"Sparta team Automaailm" – Kens Pāns 1 (1+0), Sanders Savi 1 (1+0), Hermans Līviks 1 (1+0), Stenvers Savi 1 (0+1), Tanels Kasenurms 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Armands Savins 4 (2+2), Kārlis Stukāns 3 (0+3), Didzis Nemme 1 (1+0), Rūdis Žukelis 1 (1+0), Anrijs Pavlovs 1 (1+0), Felikss Žieds 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...