Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Vaičis iekļūst finālā, Raituma klubam uzvara

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Vaičis iekļūst finālā, Raituma klubam uzvara
Kristaps Vaičis

Šveicē notiekošā florbola turnīra "Sarganserland Cup" finālā izdevies iekļūt Kristapa Vaiča pārstāvētajam klubam, liepājniekam izceļoties ar rezultatīvu sniegumu. Pie uzvaras ticis arī cits kurzemnieks - Artis Raitums un viņa pārstāvētais somu klubs "TPS".

Vaičis rezultatīvs, komanda finālā
Šveices čempionāta otrā spēcīgākās līgas komanda "Ad Astra Sarnen" šajā nedēļas nogalē piedalās "Sarganserland Cup" turnīrā. Sacensību pirmajā dienā latvieša pārstāvētā komanda aizvadīja divas spēles. Vispirms pret vietējo "UHC Sarganserland" izdevās atspēlēties no 0:2 un izcīnīt uzvaru ar rezultātu 7:5. Šajā mačā Vaičis izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Turnīra turpinājumā bija spēkošanās ar "Schupbach" komandu, kurus izdevās apspēlēt ar rezultātu 9:6 un punktu spēlei ar rezultatīvu metienu pielika tieši liepājnieks. Līdz ar to "Ad Astra Sarnen" uzvarēja savā apakšgrupā un svētdien spēlēs finālā par uzvaru turnīrā.

Raitums tur vārdu, komanda uzvar
Somijas Elites līgas klubs Turku TPS pēc pagalam neveiksmīgās iepriekšējās pārbaudes spēles pret "Western Indians" (2:7), kārtējā mačā sacentās ar "Koovee". Raitums teica, ka tik vāji vairs viņi nespēlēs un savu vārdu turēja, klubam izcīnot uzvaru ar rezultātu 5:2 (3:1, 0:0, 2:1). Talsinieks spēlēja sava kluba trešajā maiņā, pie rezultativitātes punktiem netika. Svētdien abas komandas tiksies atkārtoti.