Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Lielvārde" tiek galā ar Somijas 1.divīzijas klubu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Lielvārde" tiek galā ar Somijas 1.divīzijas klubu
"Lielvārde" priecājas par vārtu guvumu
Foto: Tallink Floorball Tournament

Starptautiskajā florbola turnīrā "Tallink Floorball Tournament" otrajā spēlē pie pirmā panākuma izdevies tikt Latvijas čempioniem, kas ar rezultātu 4:2 apspēlēja Somijas pēc spēka otrās stiprākās līgas klubu "FBC Turku".

Turnīra ievadā "Lielvārde" līdzīgā cīņā ar rezultātu 4:5 piekāpās Somijas Elites divīzijas komandai "LaSB", savukārt "FBC Turku" ar rezultātu 5:3 apspēlēja to pašu "LaSB" komandu. Šoreiz rezultāts ilgāku laiku saglabājās neizšķirts 0:0, bet to izmainīja Sandra Virsnīša precīzais metiens cīņas 14.minūtē. Drīz pēc pārtraukuma Ralfs Jonikāns dubultoja pārsvaru, bet uzreiz somi prata vienus vārtus atspēlēt. Otrā perioda izskaņā Gints Klēģers atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet uzreiz pēc otrā pārtraukuma Ervīns Torsters panāca jau 4:1 "Lielvārdes" labā. Atlikušajā laikā "FBC Turku" tik vien spēja kā rezultātu samazināt līdz 2:4, bet par uzvaru paspēkoties nebija viņu spēkos.

Lielvārdei sestdien vakarā (19:00) priekšā vēl trešā grupu turnīra spēle pret Igaunijas valstsvienību, kas līdz šim ar 3:6 zaudēja zviedru superklubam "Storvreta IBK" un ar 3:7 piekāpās Andra Blumbaha pārstāvētajam "Steelers".