Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Blumbaham vēl divas piespēles, "Lielvārde" zaudē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blumbaham vēl divas piespēles, "Lielvārde" zaudē
Artūrs Skadiņš
Foto: Tallink Floorball Tournament

"Tallink Floorball Tournament" sacensības lieliski aizvadījis Andris Blumbahs un viņa Somijas klubs "Steelers", savukārt "Lielvārde" minimāli piekāpās Igaunijas izlasei.

Uzvarējuši pirmajās divās spēlēs, "Steelers" florbolisti ar Andri Blumbahu sastāvā triumfēja arī trešajā mačā, neatstajot nekādas cerības "FBC Turku" komandai, sagraujot to ar rezultātu 12:3 (3:0, 4:2, 5:1). Līdzīgi kā iepriekšējos mačos, arī šajā Blumbahs bija gana rezultatīvs, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Līdz ar to turnīra trijās spēlēs latvieša kontā 5 (1+3) rezultativitātes punkti, kas viņam rezultatīvāko spēlētāju sarakstā deva augsto sesto vietu.

Ne tik labi sekmējās Latvijas čempionvienībai "Lielvārdei", kas iepriekš bija izcīnījuši vienu uzvaru un piedzīvojuši vienu zaudējumu, bet trešajā mačā tikās ar Igaunijas valstsvienību, kas iepriekš bija zaudējuši abās cīņās. Šoreiz nerezultatīvā spēlē "Lielvārde" piekāpās ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:2, 1:0), "Lielvārdei" vienīgos vārtus mača 49.minūtē, spēlējot skaitliskajā vairākumā, gūstot Tomam Akmeņlaukam.