Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Warberg" rezultatīvākais florbolists pārceļas uz Šveici

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Warberg" rezultatīvākais florbolists pārceļas uz Šveici
Daniels Karlanders
Foto: Per Wiklund

Aizvadītā sezona Zviedrijas florbola Superlīgā neveiksmīga izvērtās titulētajam "Warberg IC", kuri nākamajā sezonā būs spiesti spēlēt Allsvenskan līgā. Komandas šīs sezonas rezultatīvākais florbolists Daniels Karlanders pārcelsies uz Šveici un pievienosies "Alligator Malans".

Aizvadītā sezona Zviedrijas Superlīgā "Warberg IC" komandai izvērtās ļoti neveiksmīga, jo 32 spēlēs izdevās savākt vien 29 punktus, kas turnīra tabulā neļāva tikt augstāk par pēdējo vietu un kopā ar "Karlstad IBF" komandu nācās pamest valsts spēcīgāko līgu. Nelīdzēja arī galvenā trenera nomaiņa sezonas gaitā, kad darbu zaudēja Oskars Lundins. Pirms neilga laika kļuva zināms, ka Lundins nākamo sezonu pavadīs Šveicē, kur vadīs vienu no šīs valsts spēcīgākajām komandām "Alligator Malans". Kļuvis zināms, ka treneris spējis pārliecināt sava jaunā kluba vadību par to, lai komandai tiktu piesaistīts arī Daniels Karlanders, kurš aizvadītajā sezonā ar 53 (33+20) punktiem kļuva par "Warberg IC" komandas rezultatīvāko spēlētāju, kļūstot par starpsezonu "karstāko" spēlētāju, par kuru tika runāts iespējamo pāreju ziņā.