Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās Cēsu novada čempionātam florbolā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Sākusies pieteikšanās Cēsu novada čempionātam florbolā
CNČ iepriekšējās sezonas uzvarētāji "Einšteins"
Foto: cnc.lekrings.lv

Kā portālu Sportacentrs.com organizēja sacensību organizatori, tad vienīgi līdz 25. septembrim turpināsies pieteikumu pieņemšana sestajai sezonai Cēsu novada čempionātā florbolā.

Šosezon turnīru paredzēts izspēlēt no 2020. gada oktrobra līdz 2021. gada maijam, atbilstoši organizatoru apstirpinātajam spēļu grafikam. Čempionātā piedalīties drīkstēs spēlētāji, kuriem šīs sezonas laikā jau būs vai tiks sasniegts 14 gadu slieksnis un kā ierobežojums ir spēlētāji, kuri spēlē Elvi vīriešu florbola virslīgas turnīrā vai Latvijas čempionāta 1. līgā, izņemot "Lekrings-1" komandas spēlētājus.

Turnīra organizatori paredzējuši, ka sacensības norisināsies divos posmos, pirmajā no tiem komandas salozējot A un B apakšgrupās, neņemot vērā iepriekšējo sezonu rezultātus. Pēc divu apļu spēlēm ar savas grupas komandām un viena apļa spēlēm ar pretējās grupas vienībām tiks noskaidrota regulārās sezonas uzvarētāja un sarindotas komandas izslēgšanas spēļu zarā, četrām labākajām komandām cīņā iesaistoties no otrās play-off kārtas.

Vairāk par turnīra pieteikšanu iespējams uzzināt sacensību oficiālajā mājas lapā.

Par aizvadītās sezonas Cēsu novada čempioniem florbolā kļuva "Einšteins", kas, spītējot pasulē notiekošajai pandēmijai pēc vairāku mēnešu pārtraukuma turnīrā spēja izcīnīt uzvaru finālsērijā. Cīņas pret "Amatas" komandu "Einšteins" bija pārāki ar rezultātiem 5:1 un 6:2, tādējādi pēc vienas sezonas pārtraukuma kļūstot par sacensību uzvarētājiem.