Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Babīte" uzvar regulārajā turnīrā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Babīte" uzvar regulārajā turnīrā
Foto: Tautas Florbola līga

Vairs tikai dažas spēles atlikušas Tautas Florbola līgas regulārajā sezonā un jau priekšlaikus par uzvarētājiem kļuvuši "Babītes" florbolisti, kuriem tādējādi būs labākās pozīcijas cīņā par "Lāčplēša kausu".

Tautas Florbola līgā astoņas komandas aizvada divu apļu cīņu, lai noskaidrotu ceturtdaļfinālu pārus. Komandām priekšsacīkstēs palikušas 1-4 spēles, taču jau taga skaidrs, ka pirmo vietu regulārajā sezonā izcīnīs "Babīte" flobrbolisti, kuri 13 spēlēs izcīnījuši 12 uzvaras un vienu spēli cīnoties neizšķirti. Septiņi punkti mazāk tabulā ir "iAM Floorball" komandai, kurai gan viena spēle rezervē, bet trešie ir "RB&B.lv" spēlētāji, kuriem vēl par vienu maču mazāk. Labāko kvartetā vietu nodrošinājuši arī "LSTA sporta klubs" spēlētāji, bet piekto un sesto vietu visticamāk sadalīs "SEB" un "RTU/Rockets seniori", savukārt par septīto vietu līdz pēdējiem mačiem cīnīsies "Sūrie kāti" un "Sharks". Līdz regulārās sezonas beigām atlikušas desmit spēles.

Turnīra pašlaik pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs ir Georgijs Toreko no "LSTA sporta kluba", kurš savācis 50 (33+17) punktus, uz otro vietu atbīdot ilglaicīgo līderi Emīlu Berķi ar 42 (26+16) punktiem. Trešais ar 36 (18+18) punktiem ir Raivis Kurnigins no "iAM Floorball".