Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Latvijas valstsvienībai piesaistītais Lundins vadīs Šveices NLA klubu "Alligator"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvijas valstsvienībai piesaistītais Lundins vadīs Šveices NLA klubu "Alligator"
Oskars Lundins

Aizvadītajā decembrī Arēnā Rīga Latvijas vīriešu florbola valstsvienībai kā treneris tika piesaistīts zviedru speciālists Oskars Lundins, kurš nākamajā sezonā vadīs Šveices NLA līgas klubu "Alligator Malans".

Šo sezonu Oskars Lundins sāka kā Zviedrijas Superlīgas kluba "Warberg IC" galvenais treneris, taču sezonas vidū trenera un kluba ceļi šķīrās vājo rezultātu dēļ. Trenera maiņa klubam vēlamo rezultātu gan nedeva, jo ar 29 punktiem savulaik titulētais klubs bija spiests samierināties ar pēdējo vietu Superlīgā, esot spiesti atkāpties uz Allsvenskan līgas čempionātu.

Decembrī notiekošajā pasaules čempionātā Oskars Lundins tika piesaistīts kā viens no treneriem Latvijas vīriešu valstsvienībai, kurai čempionāts izvērtās ļoti neveiksmīgs, jo nācās samierināties ar 10.vietu 16 valstsvienību vērtējumā, kas ir mūsu valstsvienības vājākais rādītājs pasaules čempionātu vēsturē.

Kļuvis zināms, ka nākamajā sezonā Lundins būs "Alligator Malans" galvenais treneris, ar kuru panākta vienošajās uz vienu sezonu, ar iespēju līgumu pagarināt. Šajā sezonā "Alligator Malans" regulāro turnīru noslēdza ceturtajā vietā, ceturtdaļfinālā tiekot galā ar "Chur Unihockey", bet pusfinālā negaidīti viegli ar 4:0 sērijā tika izcīnīts panākums pār "Grasshopper Club Zurich" komandu, kas nodrošinājis spēlēšanu lielajā finālā pret "SV Wiler-Ersigen". Arī titulētais "Wiler" pusfinālā iztika ar četrām spēlēm, lai tiktu galā ar "Tigers Langnau".