Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Blinda pārstāvētais "Mullsjo" paraksta Vestlundu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Blinda pārstāvētais "Mullsjo" paraksta Vestlundu
Antons Vestlunds
Foto: Per Wiklund

Zviedrijas florbola Superlīgā pēc kluba veiksmīgākās sezonas, kad izdevās aizkļūt līdz pat pusfinālam, "Mullsjo" aktīvi uzsākuši sastāva pastiprināšanu, panākot vienošanos ar rezultatīvo Antonu Vestlundu.

Aizvadītajā sezonā Antons Vestlunds bija viens no "Kalrstad" komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem, 31 spēlē savācot 47 (28+19) rezultativitātes punktus. Ar to gan izrādījās par maz, lai nosargātu Karlstades komandai vietu Superlīgā. Starpsezonu periodā par Vestlundu interesi izrādīja vismaz desmit komandas, taču par labu "Mullsjo" spēlētājs izvēlējās lieliskās atmosfēras dēļ, kas valda šīs komandas mājas spēļu laikā. Līgums parakstīts uz divām sezonām.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Mullsjo" komandai pievienojās Latvijas izlases vārtsargs Andis Blinds, tādējādi kļūstot par pirmo latviešu florbola vārtsargu, kurš spēlējis pasaules spēcīgākajā līgā.

Kolings negaidīti paliek "Karlstad" un spēlēs "Allsvenskan" līgā
Tikmēr cits "Karlstad" florbolists Adams Kolings, kurš aizvadītajā Zviedrijas Superlīgas sezonā kļuva par otro rezultatīvāko florbolistu, savācot 67 (40+27) punktus, atpaliekot vien no pasaules superzvaigznes Aleksandra Galantes Karlstroma, kuram fantastiskie 93 punkti, nolēmis palikt sava līdzšinējā kluba rindās. Neskatoties uz Kolinga rezultativitāti, viņa pārstāvētais "Karlstad IBK" nespēja nosargāt vietu spēcīgāko komandu pulkā un nākamajā sezonā būs spiests spēlēt līgu zemāk jeb "Allsvenskan" līgā. Tas lika domāt, ka rezultatīvais florbolists, kurš jau paspējis debitēt arī Zviedrijas valstsvienības sastāvā, uz pasaules čempionātu Latvijā gan netiekot, varētu atstāt komandu. Tomēr Karlstadē dzimušais un augušais spēlētājs nolēmis pagarināt līgumu vēl uz divām sezonām, ar mērķi pēc vienas sezonas pārtraukuma atkal atgriezties stiprāko komandu pulkā.

"Mani uzrunāja un aicināja pie sevis pārcelties vairāki klubi no Zviedrijas un Šveices, taču es labi jūtos savā pašreizējā komandā un vēlos turpināt pārstāvēt savu dzimto klubu," Kolings atzinis nwt.se mājaslapā.