Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

FK "Valka" uzvar turnīrā "LINO.LV OPEN"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Valka" uzvar turnīrā "LINO.LV OPEN"
FK "Valka"
Foto: "LINO.LV OPEN"

Ar FK "Valka", kurā galveno lomu spēlēja Krievijas izlases uzbrukuma līderis Pāvels Semjonovs, uzvaru vakar Kocēnos noslēdzās pēdējais šīs vasaras florbola turnīrs - "LINO.LV OPEN". Finālā Valkas florbolisti tikai pēcspēles metienos pārspēja komandu "Naukšēni" (2:1), bet spēlē par trešo vietu Cēsu komanda "IBK Griffin", kas bija pastiprinājušies ar dažiem Virslīgas komandas "Pārgauja" spēlētājiem, ar 5:1 pieveica "Farm Club" florbolistus.

Pirmajā florbola turnīrā "LINO.LV OPEN" piedalījās desmit komandu: "Vilki", "Babīte", "Naukšēni", "Smiltene 09" (hokeja komandas debija florbola turnīrā), "Rubene-1", "Rubene U16", "Farm Club", "IBK Griffin", FK "Valka" un "Pelikāni" "LINO.LV OPEN" organizēja biedrība "LINO.LV", kas to darīja sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību un Kocēnu novada domi. Tas ir iepriekš populārā florbola turnīra "Canadien Cup", kas notika 15 gadus pēc kārtas, jauns turpinājums.

Pēc turnīra tika nosaukta simboliskā izlase:

Vārtsargs - Kristaps Lazdiņš (IBK Griffin).
Aizsargi - Juris Zilberts (Farm Club) un Agnis Sobažeks (Naukšēni).
Uzbrucēji - Pāvels Semjonovs (FK Valka), Ingars Matisions (Farm Club) un Elvis Vorps (Naukšēni).