Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

EuroFloorball Cup 2010 aizvadīts veiksmīgi - paldies par padarīto!

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pagājusī nedēļa Valmierā un Kocēnos tika aizvadīta Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas florbolā finālturnīra, kurā par labākā titulu šogad cīnījās vīriešu un sieviešu komandas no astoņām valstīm, noskaņā.

Kā norādīja Starptautiskās Florbola federācijas (IFF) prezidents Tomass Eriksons, Latvijas Florbola savienība (LFS) šo sacensību organizēšanā ir ieguldījusi pamatīgu un nenovērtējamu darbu, lai sarīkotu lielisku un neaizmirstamu turnīru.

Taču LFS tas nebūtu izdevies bez atbalstītāju un brīvprātīgo palīdzības. Tādēļ Latvijas Florbola savienība vēlas izteikt lielu pateicību par palīdzīgu roku visiem, kas strādājuši un darbojušies, lai Eiropas Čempionvienību kauss florbolā 2010 notiktu. Paldies Valmieras pilsētas pašvaldībai un tās priekšsēdētājam Inesim Boķa kungam, Kocēnu novada pašvaldībai un domes priekšsēdētājam Vitautam Staņas kungam, visiem brīvprātīgajiem un komandu gidiem, kas nodrošināja saikni starp organizatoriem un komandām, Valmieras Olimpiskajam centram un Kocēnu sporta namam, sacensību autovadītājiem, kā arī citiem atbalstītājiem, kas ļāva mums šīs sacensības padarīt labākas – SIA "Ripo autocentrs”, SIA "Gutta”, A/S "Laima”, SIA "Valmiermuižas alus”, CocaCola Company, Valmieras pilsētas galerijai "Valleta”, Hipolīzingam, Rīgas Tehniskajai universitātei, A/S "Inspecta”, SIA "Ūpis" un SIA "FDT". Paldies arī par informatīvo atbalstu Vidzemes Televīzijai, Radio Skonto, Sportacentrs.com, Nacionālajai ziņu aģentūrai "Leta” un SIA euroAWK.

Paldies arī Starptautiskajai Florbola federācijai par Latvijai izrādīto uzticību organizēt šādā līmeņa sporta svētkus, kopā pulcējot labākās florbola komandas no Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Dānijas, Polijas, Šveices un Latvijas.

LFS vēlreiz sveic čempionāta uzvarētājus un novēl tiem sekmes arī turpmākajās sacensībās un cer uz atkalredzēšanos Latvijā.

Izmantotie resursi:
EFC 2010 | Sākums