Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" Prāgā sāk ar diviem neizšķirtiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Lekrings" Prāgā sāk ar diviem neizšķirtiem
Foto: Ritvars Raits

Starptautisko florbola turnīru "Czech Open" sākušas piecas Latvijas komandas. Titulētākais valsts klubs Cēsu "Lekrings" turnīru sācis ar diviem neizšķirtiem.

Cēsnieki cīņas aizvada pēc spēka otrajā prestižākajā klasē "Male Pro". Turnīra ievadā cēsnieki sacentās ar "Black Angels" komandu no Čehijas, kuri nedaudz vairāk kā divas minūtes pirms mača beigām panāca vadību, taču spēle noslēdzās ar neizšķirtu 2:2 rezultātu. Ar vārtu guvumiem izcēlās Dāvis Vilders, kurš atgriezies laukumā pēc ilgstoša savainojuma izārstēšanas un Andris Rajeckis, kurš guva vārtus 69 sekundes pirms mača beigām. Otrā spēle pret "SK Bivoj Litvinov" bija jau krietni rezultatīvāka, taču uzvaru arī šoreiz izcīnīt neizdevās, spēlei noslēdzoties ar 6:6 rezultātu. Līdz ar to pēc divām spēļu kārtām B apakšgrupā pirmie ar četriem punktiem ir zviedru "RIG Umea IBF", ar kuriem cēsnieki spēlēs piektdien. "Lekrings" un "SK Bivoj Litvinov" ar identiskiem rādītājiem dala otro vietu.

Spēcīgs sastāvs "Male Open" turnīrā ir komandai "Old Crabs", kuri var pretendēt uz augstiem sasniegumiem. Turnīra ievadā gan sāpīgi izlaista uzvara mača pēdējā minūtē pret "FBC Štiri Česke Budejovice" (2:2), kad ar vārtu guvumiem izcēlās Ainārs Juškēvičs un Imants Mastiņš. Otrajā spēlē pret slovāku "Zatva 90 Dolny Kubin" Juškēvičs noplosījās, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kas sekmēja 7:2 uzvaru. Pa reizei slovāku vārtsargu pārspēja arī Imants Mastiņš, Aigars Belasovs, Anrijs Vazdiķis un Matīss Mālnieks. Pēc divām spēļu kārtām "Old Crabs" savā B26 grupā ar četriem punktiem ieņem otro vietu apakšgrupā, bet piektdien aizvadīs izšķirošo spēli par uzvaru grupā, tiekoties ar "SK Florbal Benesov".

Mainīgām sekmēm turnīru sākuši "FBK Carnikava" florbolisti, kuri vispirms ar rezultātu 5:3 apspēlēja "CRPA" florbolistus, lielisku spēli aizvadot Kristeram Kampānam, kuram 2+2. Ar vārtu guvumiem izcēlās arī Dāvids Barkāns, Ivo Videjus un Jānis Boroduška. Turpinājums gan nebija tik sekmīgs, jo pret citu čehu komandu "Jackpot" tika piedzīvots sausais zaudējums ar rezultātu 0:4.

Diemžēl uz turnīru nav devusies "FBK Ķekava" komanda, kurai tādējādi piešķirti divi tehniskie zaudējumi. Savukārt par Latvijas U-19 izlases sekmēm (1:3 pret čehu "Kanonyri Kladno" un 3:6 pret Šveices "Floorball Koniz U21") jau ziņots iepriekš.

  -3 [+] [-]

, 2016-08-11 22:14, pirms 8 gadiem
Kas ir florbols?

  +1 [+] [-]

, 2016-08-11 23:10, pirms 8 gadiem
maox rakstīja: Kas ir florbols?
innebandy

     [+] [-]

, 2016-08-12 12:51, pirms 8 gadiem
olu mesana spaini