Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

FK "Kurši" atspēlējas un izcīna ZU15 bronzu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Kurši" atspēlējas un izcīna ZU15 bronzu
Liepājas FK "Kurši" jaunie florbolisti saņēmuši kausu par 3. vietu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par Latvijas Jaunatnes čempionāta florbolā vecuma grupas ZU15 bronzas medaļniekiem kļuvusi Liepājas FK "Kurši" komanda, kas šodien Ķekavā mačā pret FBK "Baloži" bija nonākusi iedzinējos ar 0:2, bet atspēlējās un svinēja uzvaru ar 3:2. Izšķirošais vārtu guvums Ginta Finka kontā.

Bronzas spēles rezultāts tika atklāts 13. minūtē - uzreiz pēc tam, kad baložnieki bija izturējuši skaitlisko mazākumu. Vārtus guva viņu uzbrucējs Adrians Spunde (1:0). Otrās trešdaļas sākumā Filips Ļotovs panāca jau 2:0. 27. minūtē liepājnieki beidzot izmantoja skaitlisko vairākumu – 1:2, gols Artūra Lūsēna kontā. Pēdējā perioda sākumā ar diviem vārtu guvumiem, starp kuriem bija tikai pāris minūtes, Liepājas komanda izvirzījās vadībā – 3:2. Pa bumbiņai pretinieku vārtos iemeta Ralfs Redjko un Gints Finks. Baložu florbolistiem vāl bija daudz laika, lai atspēlētos, tomēr liepājnieku aizsardzība vairs nekļūdījās, FK "Kurši" varēja svinēt uzvaru ar 3:2 un priecāties par bronzas godalgām.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Ralfs Redjko, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija rezultatīvākais. Par labāko FBK "Baloži" rindās tika atzīts otro vārtu autors Filips Ļotovs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...