Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" pārspēj krievus un iekļūst pusfinālā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" pārspēj krievus un iekļūst pusfinālā
Cēsu "Lekrings"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par Cēsīs notiekošā EuroFloorball Cup turnīra pusfinālisti kļuvusi mājinieku komanda "Lekrings", kas šovakar sīvā cīņā ar 6:4 pārspēja Krievijas labāko klubu "Nizhegorodets". Cēsnieku rindās ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Andris Rajeckis, kuram tika labākā spēlētāja balva.

Cēsu "Lekrings" maču pret Krievijas "Nizhegorodets" sāka ļoti apņēmīgi, jau pirmajās sešas minūtēs izvirzoties vadībā ar 3:0. Pirmos divus vārtus iemeta Andris Rajeckis, bet trešos – Dāvis Vilders. Tiesa, neiztika arī bez rupjām kļūdām, ko savā labā izmantoja krievi, ātri atgūstot vienus vārtus – 1:3. 10.minūtē Pauls Erenbots atjaunoja triju vārtu pārsvaru Cēsu komandai, bet pēc pirmā perioda mūsējiem divu vārtu handikaps – 4:2. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – krievi rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Ļoti svarīgus vārtus, Cēsu komandai spēlējot skaitliskajā vairākumā, 48.minūtē iemeta Artis Savins – 5:3. Uzreiz pēc tam sev jau "hat-trick" noformēja Andris Rajeckis – 6:3. Pretinieki gan nepadevās, un vienus vārtus spēja atgūt, tomēr otro uzvaru divās spēlēs guva Cēsu "Lekrings", šoreiz ar 6:4, nodrošinot sev vietu pusfinālā.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Andris Rajeckis, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais. Pa diviem punktiem savāca Dāvis Vilders, Artis Savins un Emīls Dzalbs.

"Nizhegorodets" - "Lekrings" 4:6 (2:4, 1:0, 1:2)
Metienu attiecība:
17:33 (6:11, 6:11, 5:11)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" – Andris Rajeckis 4 (3+1), Dāvis Vilders 2 (1+1), Artis Savins 2 (1+1), Emīls Dzalbs 2 (0+2), Pauls Erenbots 1 (1+0), Ingus Laiviņš 1 (0+1).

Vietu pusfinālā sev nodrošinājusi arī Norvēģijas komanda "Greaker IBK", kas šodien sīvā cīņā ar 6:5 pārspēja Igaunijas "TTU SK". Igauņi rīt ar Kocēnu "Rubeni" cīnīsies par iespēju spēlēt pusfinālā pret "Lekringu", bet norvēģu pretinieki būs vai nu krievi, vai arī Francijas klubs "IFK Paris".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...