Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" sagrāve pret zviedrietēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Rubenei" sagrāve pret zviedrietēm
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Latvijas čempiones "Rubenes" florbolistes Kocēnos ar sagrāvi 0:7 pret Zviedrijas klubu "IKSU" sākušas Eiropas čempionvienību kausu izcīņu.

Lai arī tika piedzīvota sagrāve ar 0:7, pirms mača izvirzītais trenera Jāņa Daiņa uzdevums neielaist vairāk par desmit vārtiem tika izpildīts ar rezervīti. "IKSU" florbolistes pirmos vārtus guva jau 3. minūtē, bet pa periodiem atsevišķi uzvarēja ar 2:0, 3:0 un 2:0. Uzvarētāju labā ar diviem vārtiem atzīmējās Emelija Vibrona.

"Rubenei" nākamais mačs turpat Kocēnos rīt plkst. 16:00 pret Polijas komandu "Energa Olimpia Osowa". Atgādinām, ka vīriešu konkurencē Latviju pārstāv "RTU/Inspecta", kas pirmo maču aizvadīs šovakar plkst. 20:00, tiekoties ar Somijas čempioni "SSV". Spēle notiks Vidzemes Olimpiskajā Sporta centrā Valmierā.

Lai arī "Rubenes" meitenes zaudēja, pie tam ar diezgan iespaidīgu rezultātu, komandas galvenais treneris Jānis Dainis pēc spēles izklausījās ļoti apmierināts. Viņš uzteica savas komandas spēlētājas, jo "Rubene" tiešām cīnījās. Pretinieces nekādas atlaides nedeva un burtiski presēja mūsējās pa visu laukumu. Būtu labi, ja mūsējās spētu nospēlētu agresīvāk, bet nevar jau salīdzināt abu komandu fiziskās sagatavotības līmeņus...

Jautāts, vai arī Kocēnu florbolistēm bija kāda iespēja gūt vārtus, treneris atzina, ka bija gan. Teiksim, Unda Muravska pat divas reizes varēja izcelties. Nepaveicās, jo pietrūka pieredzes. Par labāko spēlētāju mūsu komandā tika atzīta Jauniņā Džeina Eglīte. J.Dainis to skaidro tā, ka Džeina tādā līmenī līdz šim nebija spēlējusi, varbūt tāpeč nerespektēja titulētās pretinieces. Fiziskā forma meitenei ir pietiekoši laba, tādēļ ar savu spēli viņa palika atmiņā.

Izmantotie resursi:
EFC 2010 | Sākums

  +1 [+] [-]

, 2010-10-05 17:51, pirms 14 gadiem
Nebija tik traki. Žēl, ka neiemeta kaut vienu. Pēdējā minūtē bija vienreizēja iespēja! Protams, līmeni nebūtu pieklājīgi salīdzināt. Turās un lai izdodas nākamajā!

     [+] [-]

, 2010-10-05 17:54, pirms 14 gadiem
Žel,ka neatslēdza zviedru vārtus,laba spēle,labi cīnijās!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-05 18:00, pirms 14 gadiem
" vīriešu konkurencē Latviju pārstāv "RTU/Inspecta", kas pirmo maču aizvadīs šovakar plkst. 20:00, tiekoties ar Somijas čempioni "SSV". Spēle Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā."

Vai esmu ko palaidis garām? Vai arī autoram nav saprašanas par to, kur norisinās šis turnīrs?

  -1 [+] [-]

, 2010-10-05 18:06, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: " vīriešu konkurencē Latviju pārstāv "RTU/Inspecta", kas pirmo maču aizvadīs šovakar plkst. 20:00, tiekoties ar Somijas čempioni "SSV". Spēle Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā."

Vai esmu ko palaidis garām? Vai arī autoram nav saprašanas par to, kur norisinās šis turnīrs?
tu esi palaidis garaam šo to

  +1 [+] [-]

, 2010-10-05 18:10, pirms 14 gadiem
Normim taisnība:

5. oktobris, 20:00, Valmiera
SSV (FIN) - RTU/Inspecta (LAT)