Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Šveices izlases uzbrucējs Skalvinoni pārceļas uz Zviedriju

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šveices izlases uzbrucējs Skalvinoni pārceļas uz Zviedriju
Nino Skalvinoni
Foto: IFF Floorball

Lai gan florbola sezona vadošajos pasaules florbola čempionātos tikai tikko kā noslēgusies, jau tagad notikuši vairāki ievērojami darījumi ar vadošo florbolistu iesaisti. Uz Zviedriju pārcelsies Šveices izlases uzbrucējs Niko Skalvinoni.

Niko Skalvinoni aizvadītajā nedēļas nogalē kļuva par savas valsts čempionu, kopā ar "Zurich Grasshoppers" komandu aizraujošā finālspēlē ar rezultātu 10:8 apspēlēja "Floorball Koniz". Tomēr viens no kluba vadošajiem spēlētājiem komandā nepalikšot, jo nolēmis izmēģināt savus spēkus pasaules spēcīgākajā florbola līgā, pārceļoties uz Zviedrijas Superlīgas klubu "IBK Dalen".

Aizvadītajā sezonā "IBK Dalen" apstājās Zviedrijas Superlīgas pusfinālā. Tajā pašā laikā 1987.gadā dzimušais Skalvinoni, kurš pēdējos divos pasaules čempionātos gana rezultatīvi darbojies arī Šveices izlases sastāvā, šosezon "sienāžu" sastāvā izcēlās ar 65 (35+30) rezultativitātes punktiem, kas bija otrais labākais rādītājs komandā, atpaliekot vien no Kima Nilsona, kurš arī jau ir pametis "Grasshoppers" komandu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja