Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Fans decembra mēneša spēlētājs – rīdzinieks Bertrams Kalējs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Fans decembra mēneša spēlētājs – rīdzinieks Bertrams Kalējs
Bertrams Kalējs
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas pagājušā mēneša labāko spēlētāju – par tādu atzīts FK "Rīga-2" uzbrucējs Bertrams Kalējs. Laureātam balvu pasniegs sadarbībā ar veikalu tīklu "Fans".

Florbola komanda FK "Rīga-2" ar Bertramu Kalēju uzbrukuma smailē decembrī aizvadīja trīs spēles savā laukumā, visās izcīnot uzvaru. Rīdzinieki ar 4:2 pārspēja "Valku" (Kalējam divi goli), ar 14:7 sakāva "Kalsnavu" (Kalējam seši goli un labākā spēlētāja balva), kā arī ar 10:9 pārspēja Burtnieku novada komandu "Pēdu nav" (Kalējam "hat-trick"). Šobrīd Bertrams Kalējs ar tikai septiņās spēlēs gūtiem 19 vārtiem ir ceturtais rezultatīvākais savā komandā. Viņa pārstāvētā komanda šosezon aizvadījusi jau 14 spēles, un ar 30 punktiem ir Vidzemes grupas vicelīdere.

Fans

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...