Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Feldmanis - Nūjas.lv decembra mēneša spēlētājs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Feldmanis - Nūjas.lv decembra mēneša spēlētājs
Uģis Feldmanis
Foto: Sportsvalmiera.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2.līgas decembra mēneša labāko spēlētāju. Par labāko 2. līgas florbolistu pagājušajā mēnesī atzīts komandas "Līgatne" uzbrucējs Uģis Feldmanis, laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

Florbola komanda "Līgatne" ar uzbrucēju Uģi Feldmani sastāvā decembrī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Līgatnieši viesos ar 20:4 sakāva "Ropažu Raķetes" (Feldmanim 4 (3+1) punkti), ar 11:6 uzvarēja "Rīgas Stradiņa Universitāti" viesos (Feldmanim 2 (1+1) punkti), bet savā laukumā to pašu komandu pārspēja pēcspēles metienos ar 8:7 (Feldmanim 3 (2+1) punkti).

"Līgatne" ar 33 punktiem ir vīriešu 2.līgas Centra grupas līdere. Uģis Feldmanis ar šosezon gūtajos 41 (32+9) punktiem ir 2.rezultatīvākais savā komandā un 6.rezultatīvākais visā līgā. Stap vārtu guvējiem viņam līgā ir 2.vieta.

Nūjas.lv

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2014-01-10 12:46, pirms 10 gadiem
Uģis arī VAČ hokeja3. līgā ir viens no snaiperiem !
Malacis !