Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Par rupjību sodīts "Latgales" spēlētājs Čate, par mutes palaišanu - Kārkliņš

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Par rupjību sodīts "Latgales" spēlētājs Čate, par mutes palaišanu - Kārkliņš
J.Kārkliņa komentāri portālā Twitter

26.janvārī Latvijas Florbola savienības Sacensību komiteja izskatīja spēlētāja Ērika Čates pārkāpumu, kas fiksēts 20.janvāra spēles starp vīriešu 1.līgas komandām "Ķekavas Bulldogs" un "Latgale" laikā.

"Latgales" spēlētājs Ēriks Čate (Nr. 93) par nedisciplinētu uzvedību (rupjību pret spēles tiesnešiem) saņēma spēles sodu 3, kas pēc Florbola noteikumiem saistīts ar Disciplināru sodu. Sacensību komiteja, izanalizējot spēles situāciju, konstatēja, ka Ē.Čatem piešķirtais noraidījums bija pamatots, bet viņa rīcība pēc soda saņemšanas – neadekvāta. Spēlētāja reakcija, žesti un darbības pēc sarkanās kartītes saņemšanas tika atzītas kā sodāmas ar spēles sodu 3.

Video: "Latgales" spēlētājs cenšas izrēķināties ar tiesnesi: ŠEIT

Sacensību komiteja pieņēma lēmumu Ēriku Čati diskvalificēt uz piecām nākamajām Latvijas čempionāta spēlēm, kā arī sodīt ar naudas sodu 150 latu apmērā. Par soda naudas nomaksāšanu atbildīga ir komanda "Latgale", soda nauda jānomaksā līdz 10.februārim.

Izskatot šo pašu incidentu, Sacensību komiteja pieņēma lēmumu arī attiecībā uz komandas "Latgale" spēlētāju Jāni Kārkliņu, kurš jau pēc spēlēs izteicis negatīvus komentārus sociālajā portālā Twitter, pārkāpjot nolikuma punktu, kas nosaka, ka jebkuram LFS rīkoto vai saskaņoto sacensību dalībniekam nav tiesību izteikt masu medijiem personiska rakstura negatīvas atsauksmes par citu LFS rīkoto vai saskaņoto sacensību dalībnieku darbu. Kārkliņš sodīts ar naudas sodu 50 latu apmērā.

Sacensību komitejas lēmums līdz 31.janvārim var tik apstrīdēts LFS Disciplinārajā komitejā.

Jānis Kārkliņš ir tikai otrā persona, kura, kopš pieņemts minētais nolikuma punkts, sodīta par negatīviem izteikumiem. Pirmais bija komandas "Valmiera" kapteinis Kristaps Nīgals, kurš sezonas pirmajā pusē videointervijas laikā veltīja kritiskas piezīmes spēles tiesnešiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +7 [+] [-]

, 2012-01-26 22:55, pirms 12 gadiem
Šitas no sadaļas "Kārkliņš prāto"!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-26 23:16, pirms 12 gadiem
Pareizi ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-01-27 00:08, pirms 12 gadiem
prātiņš kārklos

Harrier rakstīja: Šitas no sadaļas "Kārkliņš prāto"!

  +7 [+] [-]

, 2012-01-27 01:05, pirms 12 gadiem
Tīri cilvēcīgi žēl tiesnešus šajā situācijā... Taču man aizvien vairāk patīk Latvijas Florbola savienības - tiešām moderni un kompetenti lēmumi, un tas dod cerības, ka attīstīsies gan tiesnešu kustība, gan visa kopējā situācija Latvijas florbolā. Latgale ir piedod asumu Latvijas čempionātam, bet tāpēc jau nevajag pārvērsties par cūkām un sabiedrības pabirām.
Jaunie nāk uz spēlēm un skatās, - pēc tam izaug tādi p*dari kā mēs...

     [+] [-]

, 2012-01-27 01:08, pirms 12 gadiem
Kā var zināt ka tas tiešām ir Kārkliņa twitter konts? Tad jau Kardināls Pujāts arī jāsoda, jo viņa izteikumi noteikti nav Kardināla cienīgi. Var izveidot vienalga kādu kontu, kaut vai ar LFS prezidenta vārdu un rakstīt visādas muļķības, tad viņu arī sodīs???

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 01:09, pirms 12 gadiem
Kārkliņš droši vien pakāsa visu florbola ziņās uzprātot honorāru. Bet Čate to žestu, ko rādija tiesnesim (dibens...), no LFS puses pelnīti dabūja savā pēcpusē

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 08:44, pirms 12 gadiem
tikai florbolazinas.lv vēl neko nav uzrakstījušas

     [+] [-]

, 2012-01-27 10:59, pirms 12 gadiem
RXR rakstīja: Kā var zināt ka tas tiešām ir Kārkliņa twitter konts? Tad jau Kardināls Pujāts arī jāsoda, jo viņa izteikumi noteikti nav Kardināla cienīgi. Var izveidot vienalga kādu kontu, kaut vai ar LFS prezidenta vārdu un rakstīt visādas muļķības, tad viņu arī sodīs???
Par masu medija jedzienu un Twitter profila iistumu sis speles situacijas konteksta: LFS bargi soda Čati un Kārkliņu : Ķekavas...

  -2 [+] [-]

, 2012-01-27 11:43, pirms 12 gadiem
zaljais43 rakstīja: Par masu medija jedzienu un Twitter profila iistumu sis speles situacijas konteksta: http://kekavasbulldogs.lv/?p=1489
Neaizstāvu šeit nevienu un viss ir kārtībā, ka ir jāsoda tādas lietas, bet ja es tagad uztaisu twitterī profīlu @zalais43 vai līdzīgu, ielieku tavu bildi, kuru atrast nav problēmu, ierakstu ikdienišķus tvītus, par to kā ēdu makaronus, eju uz mežu utt, un beigās apvainoju LFS tiesnešus. Tev sods būtu jāsaņem? Kārkliņam nav jāpierāda tas ka tas nav viņa konts, bet gan LFS jāpierāda, ka to tiešām ir rakstījis Kārkliņš tā tas ir iekārtots.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 12:13, pirms 12 gadiem
demokrātija nav visatļautība. Korekts sods par nekorektiem izteikumiem