Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

„Kurši 2” viesos atzīst „Latgranulas” pārākumu

Svētdien notiekošajā 1. līgas mačā starp mājnieku komandu „Latgranula” un viesiem „Kurši 2” diezgan pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 12:5 svinēja „Latgranulas” florbolisti.

Spēli abas komandas iesāka diezgan vienmērīgā tempā, taču pirmie pie vārtu guvuma tika viesi jau pašā spēles ievadā. Mājnieki uz šiem vārtiem atbildēja pēc mazāk nekā minūtes un līdzsvaroja rezultātu. Līdz perioda vidus daļai mājnieki pamanījās izcelties vēl ar diviem precīziem metieniem, kad „Kurši 2” spēlē diezgan neuzmanīgi aizsardzībā. Līdz perioda beigām abas komandas turpina bīstami uzbrukt un mest pa vārtiem un līdz beigu sirēnai katra komanda pa reizei vel apmainās ar vārtu guvumiem. Pēc pirmā perioda rezultāts 4:2 par labu mājniekiem.

Otrais periods viesiem sākās kā auksta duša. Mājnieki pusotras minūtes laikā guva divus vārtus un panāca jau diezgan nopietnu rezultātu 6:2. Pāris minūtes vēlāk „Kurši 2” spēlētājs Kaspars Klamers tiek noraidīts uz piecām minūtēm, taču mazākumu izdodas izturēt un, atgriežoties laukumā, Kaspars pamanās vēl gūt vārtus. Pēc pāris minūtēm „Kurši 2” atgūst vēl vienus vārtus, taču līdz perioda beigām neizdodas noturēties, jo „Latgranula” atkal nepiedod viesu kļūdas aizsardzībā un pamanās gūt vēl divus vārtus. Pēc diviem periodiem rezultāts jau 8:4 par labu mājniekiem.

Trešais periods iesākās ar Ronalda Arāja precīzi izpildītu soda metienu perioda piektajā minūtē. Perioda vidus daļā viesu spēlētājs Edgars Sprūds gan vienus vārtus atgūst, bet kā vēlāk izrādījās, tad tie bija pēdējie vārti „Kurši 2” komandas labā. Līdz perioda beigām „Latgranulas” florbolisti vēl trīs reizes pārspēja viesu vārtsargu. Pusotru minūti pirms beigām mājnieki vēl izdarīja vārtsarga maiņu, bet tas pilnīgi neietekmēja atlikušo spēles daļu. Spēles beigās diezgan likumsakarīgs rezultāts 12:5 par labu „Latgranulas” florbolistiem.

Mājnieku rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Mārtiņš Bite ar 3 vārtu guvumiem un 2 precīzām piespēlēm, bet viesiem ar vienu vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Sprūds un Edžus Bunka.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 1. Līgā
Latgranula – Kurši 2 12:5(4:2, 4:2, 4:1)

Metieni: 51:32(14:8, 17:12, 20:12)
Soda minūtes: 4:13(2:4, 0:5, 2:4)

Informāciju sagatavoja Ingars Jansons
fkkursi.lv