Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Kurši 2” viesos sagrauj „Fastum/Lielvārde"

"Kurši 2” viesos sagrauj „Fastum/Lielvārde"
Foto: fkkursi.lv

11. Janvāra svētdienā „Kurši 2” viesos aizvadīja spēli ar tabulas vidus komandu „Fastum/Lielvārde”. Pirmajā spēlē pārāki bija Lielvārdes spēlētāji, kas Liepājā pieveica „Kurši 2” komandu ar rezultātu 6:3, tomēr liepājniekiem izdevās revanšēties un sagādāt „Fastum/Lielvārdei” diezgan nepatīkamu zaudējumu ar rezultātu 13:3, lai arī pēc pirmā perioda viss liecināja par ļoti līdzvērtīgu spēli.

Spēle iesākās līdzvērtīgi abām komandām. Līdz pirmajiem vārtiem bija jāgaida 9. minūtes, kad viesus vadībā izvirzīja Jurģis Liepnieks-Liepiņš. Nepaejot pat minūtei „Kuršiem 2” radās lieliska iespēja gūt vēl vienus vārtus, jo uz „Fastum/Lielvārdes” vārtiem tika nozīmēts soda metiens, taču to nespēja izmantot Edgars Lapiņš. 13. minūtē „Kurši 2” panāk jau 2:0 savā labā, taču divu vārtu pārsvaru neizdodas noturēt vairāk par minūti, jo pēc aizsargu nesaprašanās mājnieki vienus vārtus atgūst. Atlikušajās divās perioda minūtēs komandas vēlreiz apmainās ar vārtu guvumiem un ejot pārtraukumā rezultāts ir 3:2 „Kurši 2” labā.

Iespējams, ka otrais periods bija lūzuma periods „Fastum/Lielvārdes” komandai. Viesi perioda laikā spēja gūt 4 vārtus uz kuriem mājnieki nespēja atbildēt. Arī nomainītais mājnieku vārtsargs nebija glābējs un beidzoties otrajam periodam rezultāts jau bija ļoti nopietns – 7:2 „Kurši 2” labā.

Trešajā periodā mājniekiem izdodas gūt vārtus spēlējot vairākumā. Diemžēl tas nespēja glābt spēli, jo arī pēdējā trešdaļā „Kurši 2” neapstājās un pamanījās gūt vēl 6 vārtus. Spēles beigu daļu mājniekiem nākas spēlēt mazākumā, jo komandas kapteinis Uģis Savickis par nesportisku izturēšanos saņem 2+10 minūšu noraidījumu, bet spēles rezultātu tas vairāk nemaina. Spēlei beidzoties tablo vēsta 3:13 par labu „Kurši 2” spēlētājiem.

Šī bija otrā uzvara „Kurši 2” florbolistiem vīriešu 1. līgā. „Fastum/Lielvārde” rindās rezultatīvākais spēlētājs bija Aivis Kusiņš ar 2 punktiem (0+2), savukārt „Kurši 2” rindās izcēlās veseli trīs spēlētāji ar 4 punktiem – Edžus Bunka (1+3), Edgars Lapiņš (3+1) un Kaspars Maksimovs (1+3).

fkkursi.lv

     [+] [-]

, 2009-01-22 16:53, pirms 15 gadiem
Sagrāve jau kapitāla 13:3