Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

FK "Jūrmala/BTA" trešajā trešdaļā izrauj uzvaru pār "Ķekava 2"

FK "Jūrmala/BTA" trešajā trešdaļā izrauj uzvaru pār "Ķekava 2"
Foto: Ainārs Jēgers

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgā savstarpējo spēli aizvadīja Jūrmalas un Ķekavas komandas. Pārliecinoši aizvadot pedējo trešdaļu, uzvaru ar rezultātu 10:5 svinēja laukuma saimnieki - FK "Jūrmala/BTA".

Šīsdienas pretinieki 1. līgā cīnās atšķirīgām sekmēm. Jūrmalas klubs desmit spēlēs ticis pie sešām uzvarām, bet pretinieki no Ķekavas vienpadsmit mačos uzvarējuši vien trīsreiz. Jāmin, ka abas komandas jau bija tikušās šosezon - Ķekavā jūrmalnieki ātri ieguva piecu vārtu pārsvaru un uzvarēja ar rezultātu 13:5.

Komandu sastāvs

Katrā no komandām bija vairāki spēlētāji, kuri netika iekļauti pieteikumos. Jūrmalas sastāvā nespēlēja Kreicmanis, Miks, Veikša, Karnītis, Vasaraudzis, Lanka, Lahdesmaki, Regža, Bušs un vārtsargs Ošiņš. Savukārt, Ķekavas komanda nepieteica Bilinski, Jarohoviču, Doveiku un Liepu.

FK "Jūrmala/BTA" sastāvs

1. maiņa: Kļimovs - Keisters - Kvāls, Krickis - Kokars;
2. maiņa: Naumovs - Druvkalns (K) - Jēkabsons, Fricbergs - Zeps;
3. maiņa: Teļkovs - Auzāns - Puķītis.
Vārtos: Vaitužis. (no 29.51 - Dišereits)

"Ķekava 2" sastāvs

1. maiņa: Bīriņš - Bērziņš - A. Lazdiņš, Eimuss - Blūms;
2. maiņa: Lukšo - J. Purvēns - Pehovs, Ritums - Dudarevs;
3. maiņa: Stikāns (K) - Vegners - J. Lazdiņš.
Vārtos: Gailītis. (no 50.22 - R. Purvēns)

Spēles gaita

Spēles pirmajā periodā ķekaviešiem izdevās pārsteigt mājiniekus, divreiz izvirzoties vadībā. Rezultātu 1. minūtē atklāja Dāvis Eimuss - viņa raidītā bumbiņa pēc atsitiena uzlidoja gaisā un pāri Vaitužim iekrita vārtos. Taču, 3. minūtē pēc Keistera piespēles Kļimovs ar metienu no vārtu priekšas rezultātu izlīdzināja. Nepagāja pat minūte, kad ķekavietis Blūms ar precīzu metienu no zilās līnijas atkal izvirzīja vadībā viesus. Jūrmalnieki arī šoreiz visai drīz atspēlējās - Naumovam vārtu priekšā veicot māņu kustību, bumbiņa negaidīti noslīdēja no lāpstiņas un paripoja garām Gailītim. Pirmās trešdaļas 12. minūtē Puķītis nopelnīja divu minūšu noraidījumu un viesiem

Informācija tiks papildināta...

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līga

FK "Jūrmala/BTA" - "Ķekava 2" 10:5 (2:2; 2:2; 6:1)
Metieni: 46:29 (14:8; 15:10; 17:11)
Soda minūtes: 26:12
Tiesneši: D. Ivanišaks, U. Līnis
Skatītāji: 71

Kāds ir Jūrmalas komandas līdzjutēju atbalsts mājas spēļu laikā?

  • 9

  • 4

  • 40


     [+] [-]

, 2010-12-22 12:01, pirms 13 gadiem
kaut kā jau ceturto dienu - Informācija tiks papildināta...