Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

„Kurši 2” uzvar „Telms/Energokomplekss”

Aizvadītajā sestdienā vīriešu 1. līgā „Kurši 2” savā laukumā uzņēma viesus no Irlavas „Telms/Energokomplekss”. Pēc septiņu zaudēto spēļu sērijas "Kurši 2" spraigā cīņā tomēr spēja izcīnīt savu pirmo uzvaru sezonā ar 7:5.

Lai arī „Telms/Energokomplekss” florbolisti pirmo periodu iesāka aktīvāk, pirmie pie panākuma tomēr tika mājnieki, gūstot vārtus jau pašā spēles sākumā, pateicoties Edgara Sprūda precizitātei. Līdz perioda beigām „Kurši 2” gūst vēl divus bez atbildes vārtus, kad pa reizei precīzs ir komandas kapteinis Uģis Savickis un Dzintars Lanka, tādējādi pirmais periods bija noslēdzās ar diezgan nopietnu „Kurši 2”pieteikumu uzvarai - 3:0.

Otro periodu viesi atkal iesāk daudz aktīvāk par mājniekiem un tas beidzot atmaksājas. Perioda sākumā viesiem izdodas atgūt vienus vārtus. „Kurši 2” turpināja bīstami uzbrukt un radīt vairākas bīstamas epizodes pie pretinieku vārtiem, taču viesu vārtsargs bija nepārspējams. Perioda vidusdaļā Normunda Jansona precīzais metiens ļauj viesiem samazināt rezultātu līdz minimumam. Otrajā periodā vairāk nekas nemainījās un, dodoties atpūtā, rezultāts vairs tikai 3:2.

Trešajā periodā jau pašā sākumā lieliskus vārtus mazākumā "Kuršiem" gūst komandas kapteinis Uģis Savickis. Būdami iedzinējos pie rezultāta 4:2, viesi no Irlavas neatkāpās un spēja izlīdzināt rezultātu. Tomēr viesiem neizdevās priecāties pārāk ilgi. Pēc kārtējā „Kurši 2” uzbrukuma viesi neveiksmīgi nospēlē aizsardzībā un raida bumbiņu paši savos vārtos. Mirkli vēlāk „Kurši 2” izdarīja arvien lielāku spiedienu uz viesu vārtiem un minūtes laikā guva vēl divus vārtus uz kuriem visi spēja atbildēt tikai ar vienu vārtu guvumu spēles izskaņā. Galarezultāts - 7:5

Mājnieku rezultatīvākie spēlētāji ar trīs punktiem bija Dzintars Lanka un Uģis Savickis, katram pa diviem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei. Tāpat jāuzsver, ka mājnieki par uzvaru varēja pateikties lieliskajai M. Saulīša spēlei vārtos, kurš vairākkārt glāba mājniekus no droša vārtu zaudējuma. Savukārt visiem rezultatīvāka spēlētāja gods tika Normundam Jansonam, kurš guva divus vārtus un vienreiz precīzi piespēlēja.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 1. līgā
Kurši 2 – Telms/Energokomplekss 7:5 (3:0, 0:2, 4:3)

Metieni: 55:54 (20:20, 14:13, 21:21)
Soda minūtes: 11:14 (0:0, 4:6, 7:8)

Informāciju sagatavoja Ingars Jansons

     [+] [-]

, 2008-11-18 12:33, pirms 16 gadiem
jā, 4 vārti bija lieliski! tādus bieži neredzēt!