Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"FK RĪGA" turpina uzvaru sēriju

"FK RĪGA" turpina uzvaru sēriju
Foto: fkriga.com

Piektdienas 7. novembra novakarē, Olimpiskajā sporta centrā Rīga - florbola klubs Rīga uzņem Fastum/Lielārde komandu. Kā jau ierasts Rīgas kluba mājas spēļu noskaņu veido DJ Monsta ar vinila plašu un DJ pults palīdzību.

Spēle var sākties! Rīgas komandas vārtos Ivars Dišireits un pirmais piecinieks ir gatavs cīņai. Pirmie mēģinājumi ieņemt pretinieku vārtus ir neveiksmīgi, kā arī uzbrukumu sākumus aktīvi cenšas traucēt Lielvārdes uzbrucēji. Pirmo noraidījumu spēlē nopelna tieši Lielvārdes komandas spēlētājs Kaspars Miķelsons, taču tas netraucē brāļu Hammeru duetam mazākumā gūt vārtus. Tieši pēc pusminūtes rezultāts uz tablo jau vēstīja 1-1, jo pēc Ģirta Lūša lieliskas piespēles šķērsām laukumam vārtus gūst Gints Fricbergs. Spēle iegūst nervozu pieskaņu un jūtama nevēlēšanās nevienai no komandām piekāpties, kas beidzās ar 2 minūšu noraidījumu pirmo vārtu autoram Gintam Fricbergam, kuru viesu komanda neizmanto. Divas minūtes pēc mazākuma izturēšanas Konstantīns Balzaris no vārtu priekšas gūst otros vārtus galvaspilsētas klubam. Nepilnas 4 minūtes līdz pirmā perioda beigām Alvis Dāle no precīzas Gata Lūša piespēles pāri puslaukumam gūst 3 vārtus Rīgas kluba labā, tādējādi uzstādot pirmā perioda rezultātu 3-1.

Otrā perioda sākumā Lielvārdes florbolisti vairs nav tik aktīvi un periods sākās miegaināk nekā pagāja viss pirmais. Ceturtā bumbiņa Lielvārdes komandas vārtos nonāk kuriozā rikošetā, kura autors Romāns Gemma. Turpmākie notikumi risinājās diezgan haotiski un abu komandu aizsargiem rūpes sagādāja te viena komanda te otra. Alvis Dāle varēja izcelties vairāk kārt, Ģirts Lūsis nonācis vienatnē ar vārtsargu trāpa pa pārlikni. Aivis Hammers arī atbild ar pārlikņa nodrebināšanu. Pat Ērika Akulova noraidīšana nevirzīja spēli kādas komandas vēlamajā gultnē. Toties pārkāpumu pret Ivaru Bērziņu vārtu tuvumā par sodāmu ar bullīti uzskatīja tiesneši, kuru aukstasinīgi realizē Ēriks Akulovs, panākot jau 5-1. Pēdējais vārds periodā pieder Artim Savinam un Kasparam Mūrniekam, no Arta piespēles Kaspars samazina rezultāta starpību līdz 3 vārtiem un uzstāda rezultātu pēc 40:00 spēlētām minūtēm 5-2.

Trešais periods sākās ar Alvja Dāles vārtiem pēc spēlētām 10 sekundēm. Pēc vēl piecpadsmit sekundēm Kārlis Vitkovskis nopelna 2 minūtes par spēli ar roku. Ar šī mazākuma izturēšanu nebija viss galā, jo neveiksmīgi ceļot nūju pāri galvai Romāns Gemma aizķer vienu no pretinieku komandas spēlētājiem, par ko saņem bargo 5 minūšu sodu. Nervi neiztur vienam no Lielvārdes spēlētājiem un Niks Buraks saņem 2 minūtes par nesportisku uzvedību, kas atvieglo darbu Florbola kluba Rīga aizsardzībai, jo 2 minūtes jāspēlē 4 pret 4. vēl vairāk jau 20 sekundes pēc Lielvārdes spēlētāja noraidījuma Alvis Dāle pabeidz mājinieku komandas vārtu bilanci ar septītajiem vārtiem un sev hat trick šajā spēlē. 12 minūtes līdz spēles beigām tiek uzstādīts gala rezultāts spēlei, kad trešos vārtus gūst Lielvārdes komanda Artūra Garkalna metienā no labās malas pēc Arta Savina piespēles. Sešas minūtes līdz spēles beigām lieliska iespēja samazināt rezultāta starpību bija Artim Savinam, kad pēc Romāna Gemmas pārkāpuma Lielvārdes komandai bija iespēja izpildīt soda metienu. Ivars Dišereits palika nepārspēts. Līdz spēles beigām Rīgas klubs izmantoja iespēju atpūsties un paņēma 30 sekunžu pārtraukumu. Pēc tam jau skanēja daudzskaitlīgo (113) līdzjutēju saucieni FK Rīga FK Rīga.. un spēle bija beigusies. Paldies līdzjutējiem par atbalstu un tiekamies 21. novembrī Olimpiskajā sporta centrā Rīga, kur Rīgas pretinieki būs viesi no Liepājas.

Latvijas čempionāts florbolā, 1. līga
FK Rīga - Fastum Lielvārde 7:3 (3:1 2:1 2:1)

Rakstu sagatavoja Gints Fricbergs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-11 11:50, pirms 16 gadiem
Viss buus labi un reklama arii aizies

     [+] [-]

, 2008-11-11 15:52, pirms 16 gadiem
Numur trīs nomaini to savu jobaino logo...uz jauno!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-12 10:16, pirms 16 gadiem
lyla rakstīja: Numur trīs nomaini to savu jobaino logo...uz jauno!
un Tu savu