Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Šovakar plkst. 20:00 FK "Jūrmala" uzņems "Rubene-1"

Šovakar  plkst. 20:00 FK "Jūrmala" uzņems "Rubene-1"
Atbalstiet savējos!
Autors: Matīss Ernstsons

Laikā, kad daudzu uzmanība pievērsta Latvijas vīriešu izlases startam, jūrmalniekiem, kā arī pilsētas viesiem, ir lieliska iespēja izbaudīt florbolu klātienē. Šovakar kārtējā spēle 1. līgas komandām no Jūrmalas(5-3) un Rubenes(5-4).

Jūrmalas klubs pašlaik ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē. Kopīgām pūlēm izdevies iekrāt 14 punktus astoņās spēlēs. Rubenes klubam par vienu aizvadītu spēli vairāk un 15 punkti. Tādējādi, šodien redzēsim klubus, kuri ir cīnījušies līdzīgi un turnīra tabulā atrodas viens pie otra. Uzvaras gadījumā jūrmalnieki pietuvosies FK "Ādaži", kas noslēdz līderu trio ar 18 punktiem. Pirmās divas vietas 1. līgā aizvien ieņem SK "Cēsis/CB" un FK "Valmiera" - katrai pa astoņām uzvarām un 24 punktiem.

FK "Jūrmala" savās mājās ir neuzvarēti - četrās spēlēs četras uzvaras. Tostarp, svarīgi punkti atņemti abām līgas līdervienībām. Savukārt, rubenieši viesos nospēlētajās četrās spēlēs guvuši divas uzvaras. Pēdējā no tām sagrauts Babītes klubs - 10:3.

Iepriekšējā abu komandu tikšanās

Jāmin, ka abas komandas šogad jau tikušās Kocēnos. Sezonas pirmajā spēlē, kas notika septembra vidū, ar 6:3 uzvarēja "Rubene-1". Tajā spēlē pirmā perioda beigās jūrmalnieki nokļuva zaudetājos ar 1:2. Otrā perioda vidū Regža, realizējot soda metienu, panāca 2:2. Taču nedaudz vēlāk rubenieši vēlreiz izvirzījās vadībā, noslēdzot otro trešdaļu ar 3:2. Jūrmalniekiem īpaši neveiksmīgs bija trešā perioda ievads, kad ielaisti arī ceturtie un piektie vārti. Lai gan vairākumā izdevās vienus vārtus atspēlēt, punktu šajā spēlē pielika rubenieši, raidot bumbiņu jau tukšos vārtos. Uzvarētāju labā trīs punkti Ritvaram Bērziņam (2+1), divi svarīgi vārtu guvumi Reinim Mirkšam. Jūrmalnieku rindās pa diviem punktiem Kārlim Kvālam (2+0) un Andrim Regžam (1+1). Komandu vārtos attiecīgi Kaspras Urbāns (atvairīja 21 no 24 metieniem) un Ģirts Vaitužis (25 no 31).

Jau tagad zināmi pāris spēlētāji, kuri nepiedalīsies šīvakara mačā. Rubeniešiem tas būs viens no pirmās spēles varoņiem Reinis Mirkšs, kurš izlikts neaktīvo sarakstā. Jūrmalnieku sastāvā nespēlēs viens no komandas līderiem Andris Regža.

Rezultatīvākie spēlētāji:

FK "Jūrmala"
Sakari Lahdesmaki #21 8+3;
Renārs Bušs #88 5+6;

"Rubene-1"
Toms Kirmužs #13 10+5;
Ritvars Bērziņš #52 9+5;
Martiņš Gailis #17 9+1.

(spēlētāji ar vismaz 10 gūtiem punktiem)

Vārtsargi:

FK "Jūrmala"
Ivars Dišereits 89.66% (vienā spēlē);
Ģirts Vaitužis 83.08% (četrās spēlēs);
Edgars Ošiņš 81.82% (trijās spēlēs);

"Rubene-1"
Kaspars Urbāns 83.27% (deviņās spēlēs).

Jautājumi, kuriem jāpievērš uzmanība:

- Kurš sargās FK "Jūrmala" vārtus?
- Vai mājinieki izmantos kādu no skaitliskajiem vairākumiem?
- Vai FK "Jūrmala" leģionāri pierādīs savu lietderību, gūstot vairāk punktus nekā spēlētāji, kuri spēlē komandā no pirmajām spēlēm?

Informācija līdzjutējiem: Spēle notiks Bulduru Dārzkopības vidusskolā (Viestura iela 6, Bulduri), ieeja bez maksas!

Izmantotie materiāli: Latvijas Florbola savienība » LV »...

Jūsu prognoze šīvakara spēlei -

  • 13

  • 2

  • 1


  +1 [+] [-]

, 2010-12-05 18:17, pirms 14 gadiem
Tas ka Mirkšs šosezon jau pabijis Virslīgas komandas sastāvā nemaz nav tik intersanti, jo viņš jau pagāšsezon bija stabils virslīgas komandas spēlētājs. Bet jā..tagad viņs ir kkur ārzemēs un Jūrmalai, tas ir baigais pluss.

     [+] [-]

, 2010-12-05 18:26, pirms 14 gadiem
zizuu rakstīja: Tas ka Mirkšs šosezon jau pabijis Virslīgas komandas sastāvā nemaz nav tik intersanti, jo viņš jau pagāšsezon bija stabils virslīgas komandas spēlētājs. Bet jā..tagad viņs ir kkur ārzemēs un Jūrmalai, tas ir baigais pluss.
Paldies par papildinājumu!