Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

1. līgas čempioni - "Cēsis/CB"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

1. līgas čempioni - "Cēsis/CB"
"Cēsis/CB"
Foto: www.skcesis.lv

Šodien par Hipolīzings Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas čempioniem kļuva komanda "Cēsis/CB". Cēsnieki bija pārāki par Siguldas "Latgranulu" arī finālsērijas otrajā mačā, šoreiz savus pretiniekus sagraujot ar 6:1.

1. līgas čempioni bija jānoskaidro sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām. Abu komandu pirmā tikšanās notika 27. martā Kocēnu sporta namā, kas bija siguldiešu mājas laukums. Sīvā cīņā ar 4:3 uzvarēja Cēsu komanda, pie tam – uzvaras vārti tika gūti tikai sešas (!) sekundes pirms spēles pamatlaika beigām, tos iemeta Engus Bulmeistars.

Šodien Cēsis aizvadītajā mačā mājinieki jau līdz pirmā perioda vidum bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. Tad gan "Latgranula" vienus vārtus atguva (2:1), bet tas, kā izrādījās, tā arī palika viņu vienīgais panākums šajā mačā. Pēc otrās trešdaļas Cēsu komanda atradās vadībā jau ar 5:1, bet pēdējā periodā tika iemests vēl viens gols, nofiksējot jauno čempionu pārliecinošu uzvaru ar 6:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Guntis Jansons, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ivars Rancāns.

Jau ziņojām par to, ka nākamajā sezonā Latvijas florbola čempionāta vīriešu Virslīgā spēlēs Siguldas "Latgranula" un "Talsu/ZZS". Talsinieki spēlē par 1. līgas bronzas medaļām ar 5:3 uzveica FK "Jūrmala". "Cēsis/CB", lai arī kļuva par līgas uzvarētājiem, tādas tiesības nedrīkst izmantot, jo ir Virslīgas komandas "Lekrings" farmklubs.

"Cēsis/CB" pārstāvis un aizsargs Raimonds Galinskis, kurš pats šodienas spēlē gan nepiedalījās, portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka viņa viņa komanda tieši pēdējā laikā sasniegusi ļoti labu sportisko formu - kārtīgi pastrādāts treniņos, kas atspoguļojies arī spēlētāju darbībā laukumā. Tieši pēdējos mačos uzlabojusies cēsnieku aizsardzības līnija, arī šodien tā bija līmenī, pie tam - lieliski darbojās vārtsargs Lavrentijs Šarovs. Varbūt neizdevās iemest dažu labu it kā drošu golu, toties iekrita pa kādam negaidītam, tā ka uzvara bija pelnīta.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-04-03 15:45, pirms 14 gadiem
stulbi gan,ka tāds nolikums...tagad cēsu vietā spēlēs vārguļi ,kurus cēsis ar vienu roku apspēlē...
pret džekiem negodīgi...jātaisa vēl viens klubs,kurš varētu būt farmklubs...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-03 18:03, pirms 14 gadiem
Cesis CB - izciiniija zeltu kaa iista komanda ! BRAVO !!!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-03 20:53, pirms 14 gadiem
jūtu lidzi Latgranulai, bet nu neko darīt. tāds ir sports. cik dzirdēju, tad cēsiniekiem sabira diezgan daudz haļavīgi vārti. taču tas arī ir jamāk. apsveicu

  +1 [+] [-]

, 2010-04-03 21:27, pirms 14 gadiem
cesinieks7 rakstīja: stulbi gan,ka tāds nolikums...tagad cēsu vietā spēlēs vārguļi ,kurus cēsis ar vienu roku apspēlē...
pret džekiem negodīgi...jātaisa vēl viens klubs,kurš varētu būt farmklubs...
paskaties regulārā čempionāta savstarpējos rezultātus

     [+] [-]

, 2010-04-09 21:18, pirms 14 gadiem
apsveicu treneri!